ČETVORICA MOTKAMA TUKLI DEVOJČICU PRED OCEM! On ju je optužio da je pila alkohol i tražio da bude kažnjena, A ONDA JE USLEDIO UŽAS! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

12.10.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući video-snimak prikazao je svu brutalnost sa kojom se učitelji islamskih škola odnose prema svojim učenicima, što je izazvalo ozbiljne podele u Nigeriji.

Foto: Printscreen

Monstruozna scena iz Nigerije - četvorica tuku nesrećnu devojku 

Zastrašujući snimak iz Nigerije obišao je čitav svet, a na njemu se vidi kako četvorica muškaraca, za koje se tvrdi da su učitelji lokalne islamske škole, motkama tuku devojčicu i to javno, pred očima njenog oca

Prema navodima britanskog portala San, upravo je otac i optužio maloletnicu da je pila alkohol, zbog čega je zatražio od nastavnika da je kazne "na način na koji je zaslužila". 

 

Na snimku se najpre vidi kako nesrećna devojka hrabro podnosi udarce tanjim štapovima, ali nakon što su učitelji uzeli deblje motke i počeli da je udaraju koristeći sve veću snagu, ona je počela da pada i da se brani rukama, ali bezuspešno. Dobila je jake udarce i po šakama, nakon čega je počela da plače i moli svoje "egzekutore" da prestanu.  

 

Udarci su u jednom trenutku postali toliko intenzivni da joj je s glave pao hidžab.

- Uznemirio sam se kad sam video snimak kako pije alkohol, zbog čega sam dozvolio da bude kažnjena - rekao je devojčicin otac dopisniku BBC iz Nigerije. 

Navodno je njegova ćerka uhvaćena kako sa još troje prijatelja na jednoj rođendanskoj žurki konzumira alkohol, ali svi oni su to negirali. Ipak, osim devojčice, zbog istog "prekršaja" je izbičevan i jedan tinejdžer. 

Brutalni snimak izazvao je zgražavanje u Nigeriji, a mogli su se čuti i pozivi da islamska škola bude kažnjena zbog nasilja nad učenicima. Zbog slučaja je pokrenuta i istraga, a učenici kojima su nanesene ozbiljne povrede, prebačeni su u bolnicu na lečenje. 

 - Najstrože osuđujemo nasilje koje se vidi na snimku - rečeno je u saopštenju lokalnih vlasti.  

Ubrzo nakon toga je sa funkcije suspendovan direktor škole u nigerijskoj državi Kvara, koji se branio činjenicom da je za sprovođenje kazne dobio odobronje roditelja, kao i da je ono bilo u skladu sa islamskim zakonom.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading