MISTERIOZNI UDAR ODJEKNUO KROZ DVE AMERIČKE DRŽAVE, NAROD U PANICI: Ovo je bila bomba, meteor ili avion, tresle su se čitave kuće, STRUČNJACI U ŠOKU! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

12.10.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaglušujuća buka i podrhtavanje tla zabeleženi su u državama Masačusests i Nju Hempšir, a sve je dodatno zabrinulo saopštenje seizmologa da u tom području nije zabeležen zemljotres, pa je misterija dodatno produbljena.

Foto: Tanjug/AP

Građani država Masačusets i Nju Hempšir u šoku/Ilustracija

Misteriozna i pomalo zastrašujuća situacija dogodila se danas u dve američke države, Masačusets i Nju Hempšir, nakon što je odjednom odjeknulo nešto nalik neviđeno snažnoj eksploziji koja se čula kroz obe zemlje i izazvala neviđenu paniku, posebno nakon što je obelodanjeno da se ne zna šta je tačan uzrok udara

Mnogi su nakon prijavljivanja zaglušujućeg zvuka, opisali osećaj kao prilikom zemljotresa, a kako je to izgledalo svedoči i video snimak koji je objavljen na Jutjubu. Zbog intenziteta udara mnogi su, inače, pomislili da jak zvuk i podrhtavanje tla imaju veze sa padom meteorita ili od aviona.

- Dogodila se neka vrsta glasnog praska koji je potresao celu našu kuću - rekao je Den Brajan iz Nju Hempšira i istakao kako je po sredi bilo nešto poput zvučnog udara, veoma čudno, nalin na eksploziju. 

Prvi koji su reagovali na pozive zabrinutih stanovnika su izveštavali o incidentu, a među njima je i šef vatrogasne službe Nju Hempšira Den MekDonald koji je rekao da je čuo buku i osetio "blagu vibraciju". Ubrzo nakon toga, njegova vatrogasna služba dobila je brojne pozive u vezi s eksplozijom.

- Nedostatak zabeleženih zemljotresa u tom području ne isključuje mogućnost da se ipak dogodio neki manji potres - rekla je za američke medije geofizičarka Džesika Tarner. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nisam ja, majke mi!

15.10.2021 20:23

Pa meteor(i), sta se cude? Srecom, eksplodirali su iznad zemlje.