UPOZNALA BIOLOŠKOG OCA PREKO FEJSBUKA, A ONDA JE USLEDIO HOROR! Odveo ju je kući, a potom joj je priredio 16 meseci stravičnog pakla!

Autor:

Svet

09.10.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefani Dirzli imala je 14 godina kad je potražila svog biološkog oca. On ju je zarobio u svom domu, pa ju je godinu dana neprestano silovao.

Republika

Foto: profimedia

Stefani Dirzli je otac silovao čak 16 meseci

Ona je svog oca pronašla preko Fejsbuka. Nekoliko meseci nakon toga počela je njena agonija. Otac ju je zatočio u svojoj kući te je 16 meseci seksualno zlostavljao. Osim toga, na Instagramu je sve vreme objavljivao stotine njenih golih fotografija.

Njen je monstruozni otac u međuvremenu osuđen je na zatvorsku kaznu od 13 godina. Kad ju je zatočio bila je još uvek devica.

Stefani je čitav svoj život znala da je usvojena. Kad je ima 14 godina njeni roditelji su joj otkrili identitet bioloških roditelja, pa se tinejdžerka bacila u potragu za njima. Više od svega na svetu htela je da zna odakle potiče. Prvo je upoznala tatu, a onda ju je on, isti taj dan, upoznao i s majkom. Ostali su u dobrim odnosima. Kako je vreme odmicalo devojka je postajala sve bliskija sa svojim biološkim ocem. Otišli su čak i na godišnji odmor zajedno gde ju je svaki dan častio skupim poklonima.

Uskoro ju je pitao da se sa njim useli. Njeni usvojitelji su se pobunili, ali ona se nije dala. Tvrdi da je na početku sve bilo okej. Spremao joj je večeru svaki dan i brinuo o njoj s ljubavlju. Priča se promenila jednog jutra kad ju je tata uhvatio za zadnjicu. Uskoro je počeo da je pipka i po grudima. Jedne večeri, par dana pre njenog 15. rođendana vratio se pijan kući. Tada ju je prvi put silovao. Počeo je da preti da će nauditi njenoj porodici bude li se bunila. Nakon toga prestala je da ide i u školu. Sramila se onoga što joj se dogodilo, a silovanja su se nastavila narednih 16 meseci svaki put kad bi se njenom ocu prohtelo.

Kad bi odlazio na posao zaključavao bi je u kuću. Jedno jutro joj je prekipelo i odvažila se da pozove policiju. Policija je provalila u stan i uhvatila monstruma na delu dok je silovao svoju ćerku. Odmah je uhapšen. Danas se svim snagama trudi život da vrati u normalu pri čemu joj pomažu njeni usvojitelji, prenosi SrbijaDanas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading