UMALO KOBNA GREŠKA ŠVEĐANKE U RIMU: Jedna stvar je mogla da je košta života, kupila je sladoled a onda počela da se guši (VIDEO)

Autor:

Svet

07.10.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anika Larson iz Švedske umalo je smrtno stradala kada je u Rimu dok se šetala sa partnerom kupila sladoled na ulici.

Republika

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/CATERS CLIPS

Anika završila u bolnici zbog sladoleda

 

Anika je svesno kupila sladoled iako je znala da je alergična na lešnike.

- Pitala sam prodavca šta ima u njemu, rekao je samo čokolada i limun. Nije bilo lešnika. Ipak, počela sam da se gušim. Završila sam u bolnici sa bocom kiseonika - napisala je na Instagramu.

Njen partner dodao je u postu da je bilo jako gadno te večeri, kao i da se mnogo uplašio za Aniku. Oboje su naglasili da uvek vode računa šta ona jede, kao i da se po sastojcima u frižideru prodavnice sladoleda videlo da nema lešnika.

- Ne vredi. Koliko god volela sladoled, nikad se ne zna ima li u njemu zrna lešnika ili ne - napisala je Šveđanka.

U snimku koji je objavila sa svog putovanja, vidi se momenat kada Anika proba sladoled, a onda malo kasnije i otok koji je krenuo da se pojavljuje na oku. Njen doktor ju je posavetovao preko telefona da hitno primi injekciju, a Šveđanka je na kraju zavšrila u kolima Hitne pomoći i sledeće čega se seća je da se budi u bolnici "prikačena za aparate".

Izjavila je da je zahvalna što su joj spasili život, ali da joj je žao što je zbog alergije propustila rezervaciju za večeru u restoranu koju je planirala mesec dana unapred.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading