SKANDAL TRESE BOSNU, GRADONAČELNIK SE SNIMAO DOK GUTA TABLETE I POVRAĆA IZNAD WC ŠOLJE! Region na nogama, a razlog za sve: LJUBAVNI JADI?! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

07.10.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek grada Prijedora, Dalibor Pavlović, izazvao je ozbiljan skandal zbog čega je srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, zatražio njegovu ostavku.

Foto: Printscreen/Twitter/Slobodan Vasković

Skandalozni snimci Dalibora Pavlovića 

Neviđeni skandal potresao je Bosnu i Hercegovinu (BiH) nakon što u javnost procurili snimci kako gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović guta šaku tableta, a zatim povraća u toaletu iznad WC šolje i na kraju pada na pločice. 

Bizarne fotografije je napravio sam Pavlović, ali je njih javnosti obelodanio novinar Slobodan Vasković, uzburkavši BiH, ali i region. Gotovo momentalno je reagovao srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, koji je zatražio ostavku Pavlovića, istakavši kako je takvo ponašanje jednog visokog funkcionera krajnje neprimereno i sramno. Pritom, danas je održana i sednica Gradskog odbora Prijedora na kojoj gradonačelnik nije učestvovao, pa je ubrzo stigla njegova ostavka, ali pismenim putem. 

Kao nosilac javne funkcije i prvi čovek grada Prijedora, snosim odgovornost da svoje sugrađane, ali i širu javnost izveštavam o poslu koji obavljam, baš kao i o privatnom životu, ako on utiče na dobrobit zajednice u čijoj sam službi. Kako pisanja i javni progon mene kao čoveka raznim spinovima, vređanjima, omalovažavanjima, koja su se poslednjih dana u pojedinim medijima pojavila, mogu uzdrmati odnose poverenja koje s građanima Prijedora gradim od stupanja na funkciju, ovim putem obaveštavam javnost da prihvatam predlog predsednika SNSD Milorada Dodika - istakao je Pavlović, osvrčući se na fotografije kojima je navodno uzrok bila neuzvraćena ljubav.

 

 

Inače, Dodik je poručio Pavloviću da je izgubio podršku stranačkih kolega zbog objavljenih fotografija i izostanka demantija na navode koji se odnose na to da je zavisnik.

U pismu ostavke, Pavlović se izvinio sugrađanima zbog neugodnosti.

- Svojim sugrađanima, koji su osetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog delovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko izvinjavam. Želim se zahvaliti svima na saradnji, a onima od kojih sam dobio na hiljade poruka podrške, obećavam da ću, i nakon funkcije, ostati čovek kakvog me znate, spreman da pomognem svima - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading