ZASTRAŠUJUĆI INCIDENT - AVION SE ZAGLAVIO ISPOD MOSTA! Nestvarna scena zaprepastila svet, nikome nije jasno kako se ovo dogodilo! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

06.10.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji incident iz Indije šokirao je svet, a kompanije Er Indija je bila prinuđena da se pravda tvrdnjama da letelica nije više u upotrebi.

Foto: Printscreen/Twitter

Nesvakidašnja scena zaglavljenog aviona šokirala svet  

Internet su preplavile nestvarne scene putničkog aviona kompanije Er Indija koji je zapeo ispod nadvožnjaka u prestonici Nju Delhiju.

Kako piše BBC, reč je o otpisanoj letelici koju je kompanija prodala, pa je tako tegljačem vožen gradskim ulicama. Međutim, neko je očigledno pogrešno procenio visinu aviona, pa se na video-snimku, koji se brzo proširio društvenim mrežama, vidi kako su letelici uklonjena krila, što je standardna procedura kada je reč o transportu otpisanih "vozila" tog tipa.  

 

 

Novinar Ašok Raj, specijalizovan za avijaciju i vazdušni transport, prvi je objavio video-snimak na Tviteru i podelio i reakciju kompanije.

- Ovo je neregistrovani, otpisani avion Er Indije, koji je prodat. Transportovan je do novih vlasnika. Er Indija nema nikakve veze s ovim događajem - pojasnili su iz kompanije.

Službenici vazdušne luke u Nju Delhiju tamošnjim su medijima rekli da letelica "sigurno ne pripada floti koja se može videti na tom aerodromu", te da se najverovatnije radi o greški vozača koji je upravljao kamionom. Video je dosad privukao ogromnu pažnju, a svi se pitaju kako je takav incident uopšte moguć. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading