BIVŠA GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE NOŽEM DEVET PUTA IZBOLA SINA! Krvavo telo je stavila na traku u marketu, a razlog gnusnog zločina je ŠOKIRAO SVET!

Autor: Republika

Svet

05.10.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalin Eržebet Bradaks (44), mađarska državljanka s prebivalištem u Italiji, brutalno je ubila sopstveno dete staro svega dve godine, ali se u policiji branila da to nije učinila.

Republika

Foto: Facebook

Majka monstrum Katalin Eržebet Bradak sa sinom Aleksom    

Stravičan zločin potresao je Italiju nakon što je mađarska državljanka Katalin Eržebet Bradaks (44), inače bivša glumica filmova za odrasle, nožem izbola svog dvogodišnjeg sina Aleksa Juhaža na parkingu supermarketa u gradu Umbriji, a zatim njegovo maleno telo prekriveno krvlju stavila na pokretnu traku u prodavnici i počela da doziva pomoć.     

Majka monstrum je nesrećno dete izbola devet puta po stomaku, vratu i grudima, pa je Hitna pomoć na licu mesta samo mogla da konstatuje smrt mališana.

Nekoliko sati kasnije policija je uhapsila Katalin jer je policija pronašla krvavi nož u njenoj ručnoj torbi nakon što su primetili mnogo rupa u priči. Ubrzo potom su istražitelji u zgradi nedaleko od mesta Katalininog stana pronašli krvavu dečiju majicu sa devet rupa, kao i džemper koji je dete nosilo kobnog dana. 

Prema navodima medija, Katalina, koja je radila i kao igračica u noćnim klubovima, navodno je izvela gnusni zločin kako bi se osvetila svom nekadašnjem mužu i dečakovom ocu, sa kojim se borila za starateljstvo nad detetom.  

Da stvar bude strašnija, majka monstrum je telo svog okrvavljenog deteta poslala bivšem na mobilni telefon, nakon čega je on alarmirao policiju iz Mađarske, gde živi. Kako je ispričao medijima, njegova bivša je praktično otela sina pre mesec dana nakon što je mađarski sud njemu dodelio starateljstvo nad detetom.     

Bradaksova je u policiji negirala optužbe. 

- Nisam ubila svog sina - ponavljala je ona. 

Inače je policiji ispričala triu različite verzije događaja, pa ju je advokat Enriko Renconi posavetovao da se nadalje brani ćutanjem. Trenutno se nalazi u pritvoru u Peruđi i trebalo bi da bude saslušana. 

Trenutno ne postoji nijedna druga osoba osumnjičena za najbrutaljniji zločin u tom regionu Italije u poslednjih nekoliko godina. 

Ona, inače, živi u toskanskom gradu Kjuziju odakle je vlasnik noćnog kluba u kom je radila. Ima i starijeg sina od 18 godina, koji živi u Mađarskoj, a čiji je otac preminuo. 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading