MALOLETNI BOGDAN SVIREPO UBIO MALU MIROSLAVU (6): Tinejdžer do smrti udarao nesrećno dete, sumnja se da je silovana (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

05.10.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ukrajini je počelo suđenje 13-godišnjem Bogdanu F, koji se tereti da je u julu ove godine ubio devojčicu Miroslavu Tretjak.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Cipelica ubijene Miroslave

Šestogodišnja devojčica nestala je 28. jula u regionu Harkova, a njeno telo je sa brojnim modricama i povredama po licu pronađeno u jednom napuštenom objektu nakon opsežne potrage iste noći.

Obdukcija je pokazala da je preminula od posledica udaraca tupim predmetom, a tužilaštvo i dalje ne želi da otkrije da li je mala Miroslava i silovana uoči ubistva.

Nedugo nakon što je pronađeno telo devojčice, policija je privela 13-godišnjeg Bogdana, koji je živeo u komšiluku male Miroslave. Upravo je u njegovom društvu Miroslava poslednji put i viđena. Komšije su policije rekle da su se uoči nestanka devojčice ona i Bogdan svađali, a da je tinejdžer nakon toga Miroslavu poveo u šetnju, prenosi "Telegraf".

Tada se devojčici izgubio svaki trag.

Majka je u panici zvala sve drugarice, ali Miroslavu nijedna devojčica nije videla. Onda je majka saznala da je njena ćerka poslednji put viđena kako na biciklu odlazi sa Bogdanom. Kada je njega pitala gde je Miroslava, on je prvo tvrdio da je nije video, a onda je rekao da je sama otišla u nepoznatom pravcu.

Ubrzo je celo selo krenulo u potragu za devojčicom, a policija je češljala svaki kraj sela. Ispitali su i Bogdana, ali kako im dečak ništa nije rekao, pustili su ga i tinejdžer je sve vreme učestvovao u potrazi za Miroslavom.

- Dečak je maltene ćutao pred policijom. Niko u tom trenutku nije ni pomislio da se Miroslavi nešto loše dogodilo, svi su se nadali da će je naći i na dečaka nisu mnogo obraćali pažnju. On je sve vreme učestvovao u potrazi i sve vreme je nagovarao grupu da traži u drugom pravcu od onog gde je dete pronađeno - rekao je izvor iz istrage za ukrajinske medije.

Nedugo potom je policija pronašla šorts i gaćice devojčice. Tada je bilo jasno da se Miroslavi nešto strašno dogodilo. Ubrzo je policijski pas pronašao telo u jednoj napuštenoj zgradi.

Policija je potom ponovo ispitala Bogdana, koji je navodno priznao da je Miroslavu ubio.

Ukrajinski mediji su preneli da je Miroslava Bogdana poznavala od rođenja. Živeli su kuća do kuće, a Miroslava se dan uoči ubistva žalila majci na njega. Tada je majka pozvala Bogdanovu majku i zamolila je da dečak Miroslavi više ne prilazi, jer je dovoljno veliki da ima svoje društvo i da nema šta da traži sa tako malom decom.

Mediji su pisali i da je dečak od ranije bio problematičan, te da su komšije prijavile da ubija životinje po kraju. Međutim, ni dečak ni njegova porodica nikad nisu prijavljeni Centru za socijalni rad.

Dečak je dva meseca proveo u pritvoru. Prilikom saslušanja pokušao je da svali krivicu na "starijeg čoveka". Istragom je ustanovljeno da niko drugi nije učestvovao u zločinu.

Motiv za svirepo ubistvo devojčice i dalje nije poznat.

Uoči današnjeg ročišta, majka ubijene Miroslave je rekla da zna sve detalje obdukcije, ali da neće otkrivati ništa dok suđenje ne bude završeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
maja

06.10.2021 05:58

Psihopata. Treba ga eliminisati iz društva na vreme.

Odgovori 11 0
Koji moj

06.10.2021 07:17

Cuj sudjenje !? Ubiti govedo jer se taj popraviti ne moze

Odgovori 10 0