TRAMP ME JE NA SILU LJUBIO I PIPAO PO INTIMNIM DELOVIMA TELA U HOTELU NA BEVERLI HILSU! Šokantne tvrdnje MISICE, bivši predsednik Amerike MORA NA SUD!

Autor: Republika

Svet

05.10.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samer Zervos, nekadašnja učesnica izbora za mis koji je vodio bivši šef SAD Donald Tramp, optužila je republikanca da ju je seksualno uznemiravao 2007. nakon što je bila kod njega na razgovoru za posao.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tramp ponovo na meti optužbi Samer Zervos  

Bivši američki predsednik Donald Tramp ponovo je u žiži javnosti zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, zbog čega će do Božića morati da se pojavi pred sudom i pod zakletvom svedoči o slučaju koji se navodno dogodio u hotelu na Beverli Hilsu 2007. 

Prema optužnici, te godine je nekadašnji šef SAD silom ljubio i pipao po intimnim delovima tela Samer Zervos koja je, kako ona tvrdi, od njega samo tražila savet za napredovanje u karijeri. Ta bivša takmičarka izbora za mis, koji je ranije, podsetimo, vodio Donald Tramp, prvi put je optužbe na račun republikanca iznela tokom njegove kampanje za predsedničke izbore 2016. Tada ju je on, međutim, javno ponizio, zbog čega je ona za tu tačku dodatno proširila optužnicu na njegov račun.      

Trenutno se, međutim, između Trampovih i advokata Samer Zervos vodi ljuta bitka u vezi sa tim kada bi bivši predsednik trebalo da bude saslušan. Dok pravni zastupnici optužene tvrde da bi to trebalo da bude što pre, Trampova advokatica Alina Haba navodi kako je taj zahtev smešan budući da Zervosova nije podnela ni deo neophodnih dokumenata o spornom slučaju. 

- Moja klijentkinja je pretrpela emotivnu i finansijsku štetu, kako uopšte možete da mislite da možemo da podnesemo bilo kakav dokaz tog tipa kad nemamo medicinski dokaz da se bilo šta dogodilo - naveli su advokati oštećene.      

Inače, Tramp je ranije tvrdio da ne može da odgovara na takve napade dok je predsednik, međutim, u martu je, nedugo nakon što je Džo Bajden ušao u Belu kuću, sud odlučio da bi taj slučaj ponovo mogao da bude pokrenut. 

Inače, Zevrosova se s optužbama na Trampov račun pojavila dve godine nakon što je učestvovala u njegovom izboru za američku lepoticu. Tada je najpre došla kod njega kako bi obavili razgovor za posao u Trampovom tornju na Menhetnu, a zatim su se, nekoliko dana kasnije, sastali i u Los Anđelesu. Tada ju je, kako ona tvrdi, Tramp napastvovao. Šef SAD je u januaru 2017. tvrdnje atraktivne plavuše nazvao podmetačinom. Takođe, tvrdio je da je taj slučaj politički motivisan. 

Nedugo potom je, međutim, Zevrosova na sudu istakla kako je ona republikanka i kako njena optužnica nema veze s Trampovom političkom karijerom. Otkrila je i da se 2015. godine obratila televiziji Foks njuz, inače naklonjenoj Donaldu Trampu, da bi novinarima ispričala svoju priču, ali da su je oni tada ignorisali.     

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading