POTPUNO PAO SISTEM: Zaposleni u Fejsbuku ne mogu ni u KANCELARIJE, ne rade im ni kartice za ulazak u zgradu?!

Autor:

Svet

04.10.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestanak rada popularnih aplikacija na globalnom nivou digao je uzbunu u čitavom svetuu a prema informcijama stranih novinara, Fejsbuku je pao čitav sistem pa tako zaposleni ne mogu ni da uđu na svoj aradna mesta, saopštila je novinarka Njujork Tajmsa.

Republika

Foto: pexels.com

 

- Upravo sam se čula sa nekim ko radi u Fejsbuku, ko mi je objasnio da zaposleni nisu u mogućnosti da uđu u zgradu kako bi uradili procenu stepena prekida jer njihov identifikacione kartice na ulazu takođe nisu radile - navela je novinarka NYT Šira Frenkel.

 

 

Iz Fejsbuka su se u međuvremenu oglasili na društvenoj mreži Tviter.

- Svesni smo da neki ljudi imaju problema sa pristupom našim aplikacijama i proizvodima. Radimo na tome da se stvari što pre vrate u normalu i izvinjavamo se zbog neprijatnosti - navodi se u objavi.

 

 

Podsetimo, hiljade korisnika Instagrama i Fejsbuka trenutno imaju problema sa ovim popularnim aplikacijama koje su prestale da rade nešto pre 17 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading