UBILA OSAM BEBA I POKUŠALA DA USMRTI JOŠ DEVET NJIH! Medicinska sestra MONSTRUM deci je radila nešto od čega su im stala srca i pluća!

Autor: Republika

Svet

04.10.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Lusi Letbi (30) brutalno je u periodu između 2015. i 2016. ubila osmoro beba na odeljenju za neonatologiju u bolnici u kojoj je radila, a pokušala je da usmrti još više njih, ali ju je istraga prekinula u tom stravičnom pohodu.

Foto: Printscreen

Lusi krive za smrt osam beba i pokušaj ubistva devet njih    

Britanka Lusi Letbi (30), medicinska sestra monstrum koja je osumnjičena da je ubila osam beba na odeljenju za neonatologiju u Countess of Chester bolnici, a pokušala da usmrti još njih devet, danas se putem linka uključila u suđenje na Vrhovnom Mančester sudu tvrdeći hladnokrvno da nije kriva. 

Ona se trenutno nalazi u zatvoru HMP Peterborou, gde čeka presudu u slučaju kakav se ne pamti u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ubijeno je pet dečaka i tri devojčice, a britanski mediji odbijaju da objave podatke o njima zbog zaštite privatnosti nesrećnih porodica koje je zadesila nepojmnljiva tragedija. Takođe, nije imenovano ni pet dečaka i pet devojčica, svi stari svega nekoliko meseci, koji su uspeli da prežive ženu monstruma. 

 

Prema optužnici, deca su ubijena u periodu između 2015. i 2016, a presuda se očekuje u oktobru naredne godine. 

Inače, policija je reagovala nakon što je bolnica prijavila da beleži neuobičajeno visoku stopu smrtnosti novorođenčadi, za čak 10 odsto više od uobičajene. Ubrzo je sprovedena istraga kojom je utvrđeno da su sva deca umrla usled otkazivanja srca i pluća, gotovo na identičan način. Nije bilo potrebno mnogo da Letbijeva zbog toga bude uhapšena. 

Slučaj je izazvao nevericu budući da je Letbijeva opisivana kao profesionalac i dobar poznavalac svog posla.  

Monstrumu preti doživotna robija bez mogućnosti za pomilovanje.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading