MUŠKARAC HOĆE HITAN RAZVOD NAIZGLED IDEALNOG BRAKA SAMO ZBOG JEDNE STVARI! Žena moli za pomoć, ako ništa a ono zbog BEBE!

Autor:

Svet

03.10.2021

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Indijac tražio je da ga pod hitno razvedu od žene, sa kojom je dve godine u braku, jer ona neće svakodnevno da se kupa.

Republika

Foto: Photo by bruce mars on Unsplash

Muškarac je zatražio hitan razvod jer žena neće da se kupa

On je naveo da su svađe sa njom oko održavanja higijene tela svakodnevne i da to više neće da trpi.

Muškarac tvrdi da je više puta zamolio svoju ženu da povede računa o higijeni i češće se kupa, ali svaki put kada bi potegnuo to pitanje, diskusija se završavala svađom, zbog čega je odlučio da prekine brak uprkos tome što imaju jednogodišnje dete, prenosi “Oditi sentral”.

Muškarac nam je tokom savetovanja više puta odlučno rekao da želi da prekine odnose sa svojom ženom. Takođe nam je poslao molbu da mu pomognemo da s razvede od nje, jer se ne kupa svaki dan - kaže savetnica iz Grupe za zaštitu žena.

Kada je saznala za odluku svog supruga, Savetu se obratila i žena, sa molbom da spasu njen brak.

- Jedna žena nam je poslala pismenu žalbu u kojoj se naovodi isti razlog razvoda. Sada savetujemo par i njihove roditelje kako bi sačuvali brak. Pokušavamo da savetujemo muškarca da ne raskine brak sa suprugom, jer je to manje važno i rešivo pitanje. Takođe, pokušavamo da mu damo do znanja da će razvod uticati na vaspitavanje njihovog deteta - izjavila je savetnica.

Budući da razlog za podnošenje zahteva za razvod braka ne spada ni pod kakvo nasilno delo ili zločin nad ženama, savetodavna organizacija  nije u mogućnosti da odgovori na ženinu žalbu, ali se nada da će pomoći paru da reši svoje probleme bez radikalnih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading