OSVOJIO "DŽEK POT" NA LUTRIJI PA SE UDAVIO SA SVE TIKETOM U DŽEPU! Nije stigao ni da unovči srećku! EVO ŠTA ĆE BITI SA NOVCEM!

Autor:

Svet

02.10.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gregori Džarvis (57), dobitnik "džek pota" na američkoj lutriji udavio se deset dana po osvajanju premije i to sa tiketom džepu.

Foto: Printskrin

Gregori Džarvis sa dobitnim tektom

 

On nije stigao da ga unovči srećku, jer je 23. spetembra pronađen mrtav u blizini broda na privatnoj plaži u okrugu Hjuron i veruje se da se najpre okliznuo i pao u vodu u kojoj se utopio, prenosi "Unilad".

 

- Vrlo fin čovek, bio je ovde svaki dan. Neko je rekao da je upravo osvojen "džek" i on je odgovorio "sjajno", a onda su ga drugi pitali da li je to on i - ispostavilo se da jeste. Bio je jako uzbuđen - ispričala je vlasnica gostionice "Blu voter ina" Don Talaski.

Sledeće nedelje, Džarvis se vratio u njen lokal da sve prisutne počasti pićem i tom prilikom objasnio da još uvek nije unovčio tiket, jer nema odgovarajuća lična dokumenta.

- Nije mogao da ga unovči, jer mu je istekla kartica osiguranja, pa je čekao da dobije novu - dodala je Talaski.

Međutim, sledećeg dana on se nije pojavio u restoranu. Kad već ni sedmi dan nije došao u gostionicu u koju je svakodnevno navraćao, ljudi su se zabrinuli. Sumnju da mu se nešto dogodilo podgrejao je i njegov šef koji je došao u kafanu da pita zna li neko gde je, pošto se danima nije povljivao na poslu. 

Kasnije te nedelje, jedan lokalac otkrio je njegovo telo.

- Mislimo da je vezivao čamac, okliznuo se i pao, udario glavom o nešto i završio u vodi, gde se udavio. Ne sumnjamo da je bilo tako - izjavio je šef policije Kajl Romzek.

Dobitni listić koji je pronađen u Džarvisovom novčaniku predat je njegovoj porodici.

- Planirao je da uzme taj novac i ode kod sestre i oca u Severnu Karolinu - zaključila je Talaski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto!

25.01.2022 19:15

Ono kad te nece!