MONSTRUM SA URALA - ISEKAO TRI DEVOJKE PO GRUDIMA I STOMAKU, PA IH DOKRAJČIO SEKIROM! Policija na mestu zločina zatekla stravičnu scenu, RUSIJA NA NOGAMA! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

01.10.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke starosti 17, 18 i 19 godina bile su na studijama Medicinskog fakulteta u gradu Gaj i zajedno su živele u iznajmljenom stanu, a nije jasno ni ko bi, ni zbog čega mogao da želi tako brutalnu njihovu smrt.

Foto: printscreen

Monstrum se iživljavaju nad žrtvama starosti 17, 18 i 19 godina  

Stravičan zločin potresao je rusku regiju Orenburg, nedaleko od granice sa Kazahstanom, nakon što su u jednom stanu u gradu Gaj otkrivena unakažena tela dve devojke, dok je treće ležalo u dvorištu ispred zgrade. 

Devojke su bile starosti 17, 18 i 19 godina, a bile su studentkinje tamošnjeg Medicinskog fakulteta i zajedno su unajmile stan. Na njihovim telima otkrivene su brojne rane nanesene nožem, posebno u predelu grudi i stomaka, a dokrajčene su, kako navode ruski mediji, sekirom. 

Počinitelj je nakon monstruoznog zločina pokušao da prikrije tragove, pa je zapalio stan, a još nije jasno kako je treća nesrećna devojka završila ispred zgrade. Veruje se da je pokušala da pobegne ubici, ali da ju je on na kraju stigao jer je bila ranjena. Policija je došla nakon što su komšije prijavile da su videle telo ispred zgrade. Nakon što su ušli u stan, zatekli su stravičnu scenu. 

- Tako nešto nisam doživeo tokom čitave karijere - priznao je jedan vidno potreseni pripadnik bezbednosnih službi.   

Pravobraniteljka za dečja prava u regiji, Angelika Linkova, na Instagramu je napisala da su ubijene devojke rođene u Republici Baškiriji, a da su u Gaju bile radi studija.  

- Pokušavamo da kotaktiramo njihove porodice kako bismo pomogli koliko možemo. Profesori hvale devojke za dobro ponašanje i učenje - istakla je Linkova.  

Tužilaštvo Orenburga pokrenulo je istragu o ubistvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading