POZNATA MANEKENKA I ANTIVAKSERKA DVA PUTA BILA NA IVICI SMRTI ZBOG KORONE! Evo šta sada poručuje svetu!

Autor:

Svet

29.09.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni britanski model i antivakseka Holi Mekgvajer dva puta je bila na ivici smrti zbog korone zbog čega je i te kako promenila svoj stav o vakcini.

Republika

Foto: printskrin

Holi Mekgvajer kaže da se mnogo pokajala što se nije vakcinisala

Njoj su doktori davali samo 15% šansi da preživi, pošto su je stavili u indukovanu komu u kojoj je provela dve nedelje na respiratoru. 

- Bila sam antivakser i nevakcinisana. Sada iskreno mogu da kažem ljudima da je kovid stvaran. Molim vas prekinite sa glupostima i vakcinišite se. Na svu sreću, ja sam preživela da ispričam svoju priču, ali sam za malo dva puta umrla. Mom mužu Stivu su rekli da se pripremi na najgore. Zvao je moju mamu u suzama, rekavši joj da izgleda da se neću izvući - ispričala je Holi, koja je 10. jula dobila rezultate da je pozitivna na kovid. 

Tada se izolovala na 10 dana, ali je dobila probleme sa disanjem i brzo otišla u bolnicu. Ispostavilo se da ima duplu upalu pluća i njena pluća su kolabrirala. 

- Zdravo se hranim, ne partijam, jedva da pijem i ne pušim. Mislila sam da ova bolest neće uticati na mene. Mnogi moji prijatelji su antivakseri i takođe sam i njih slušala. Mislila sam da ima toliko razloga da se ne vakcinišem. Sada užasno žalim. Pravila sam toliko izgovora da to ne uradim, ali kada me je kovid sustigao, bilo je strašno, kao da me je udario kamion - dodaje Holi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading