ŠOK U EMISIJI: Voditeljka Ana saznala da ima koronu, a o njenoj reakciji svi pričaju (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

27.09.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka voditeljka Ana Navaro Kardenjas objavila je na Instagram profilu trenutak kada je usred emisije koju je vodila na ABC stanici morala da se suoči s realnošću da je zaražena koronavirusom.

Foto: Instagram/ananavarrofl

U emisiji saznala da je pozitivna na koronu

Njoj i koleginici Sani Hostin rečeno je usred emisije “The View” da moraju da napuste emisiju.

- Vas dve morate da izađete na trenutak – rekao je producent.

Ana je ćutke ustala i više se nije vraćala. Na Instagram stranici objasnila je da je morala ovako da pustupi s koleginicom jer je u studio trebalo da dođe Kamala Haris, potpredsednica SAD.

 

 

- Sani i Ana očigledno su obe pozitivne na koronavirus. Ovakve stvari se događaju, verovatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro jer su obe potpuno vakcinisane pre nekoliko meseci - rekla je njihova koleginica u studiju. 

Ana Navaro je sasvim dobro, ali zbog protokola mora da sedi u izolaciji. Na Instagramu je istakla kako je morala da ćutke ustane i izađe, odnosno nije smela da pokaže znake nervoze i zabrinutosti rezultatima testa, kako ne bi stresirala građanstvo kraj malih ekrana, prenosi Objektiv.

Ana naglašava i da je srećna što se na vreme vakcinisala tokom prvog dela 2021. godine, jer bi u suprotnom sada možda zbog loše slike morala u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading