DRAMA U LIONU, NAPADNUT EMANUEL MAKRON! Obezbeđenje ga štitilo telima, ODMAH UHAPŠEN MUŠKARAC! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

27.09.2021

14:21

Francuski predsednik Emanuel Makron ponovo je napadnut tokom šetnje kroz Lion, zbog čega su po hitnom postupku reagovali pripadnici njegovog obezbeđenja i policija.

Printscreen/Twitter

Trenutak kad je obezbeđenje skočilo da brani Makrona   

Francuski predsednik Emanuel Makron ponovo je bio meta napada, ovog puta u gradu Lionu na jugu zemlje, a zbog incidenta je odmah reagovalo njegovo obezbeđenje koje ga je zaštitilo telima.

Nedugo potom je reagovala i policija koja je uhapsila napadača.

Incident se, naime, dogodio kada je Makron u sklopu kampanje prolazio kroz masu okupljenih građana, a zatim ga je u jednom trenutku neko gađao okruglim predmetom. Pojedini mediji su naveli da je reč o jajetu, ali to nije potvrđeno, niti se na snimcima vidi da se ono razbilo. 

 

U trenutku je zavladala opšta panika, ali predmet nije naneo povrede predsedniku.       

- Putujući u Lion, Emanuel Makron je postao žrtva napada jajima. Služba bezbednosti uhapsila je jednog mladića - navedeno je u jednom tvitu na toj društvenoj mreži. 

Taj događaj je izazvao ozbiljne reakcije u čitavom svetu i podstakao polemiku o Makronovom obezbeđenju, a dve osobe su osuđene. Iz Jelisejske palate još nije izdato nikakvo saopštenje po pitanju novog incidenta.    

 

Komentari (0)

Loading