DRAMA U LIONU, NAPADNUT EMANUEL MAKRON! Obezbeđenje ga štitilo telima, ODMAH UHAPŠEN MUŠKARAC! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

27.09.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski predsednik Emanuel Makron ponovo je napadnut tokom šetnje kroz Lion, zbog čega su po hitnom postupku reagovali pripadnici njegovog obezbeđenja i policija.

Foto: Printscreen/Twitter

Trenutak kad je obezbeđenje skočilo da brani Makrona   

Francuski predsednik Emanuel Makron ponovo je bio meta napada, ovog puta u gradu Lionu na jugu zemlje, a zbog incidenta je odmah reagovalo njegovo obezbeđenje koje ga je zaštitilo telima.

Nedugo potom je reagovala i policija koja je uhapsila napadača.

Incident se, naime, dogodio kada je Makron u sklopu kampanje prolazio kroz masu okupljenih građana, a zatim ga je u jednom trenutku neko gađao okruglim predmetom. Pojedini mediji su naveli da je reč o jajetu, ali to nije potvrđeno, niti se na snimcima vidi da se ono razbilo. 

 

U trenutku je zavladala opšta panika, ali predmet nije naneo povrede predsedniku.       

- Putujući u Lion, Emanuel Makron je postao žrtva napada jajima. Služba bezbednosti uhapsila je jednog mladića - navedeno je u jednom tvitu na toj društvenoj mreži. 

Taj događaj je izazvao ozbiljne reakcije u čitavom svetu i podstakao polemiku o Makronovom obezbeđenju, a dve osobe su osuđene. Iz Jelisejske palate još nije izdato nikakvo saopštenje po pitanju novog incidenta.    

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading