ČUVENI GUTAČ ZMIJA UMRO U MUKAMA! Zabeležen trenutak kada ga je OTROVNICA ugrizla, jezik mu je bio toliki da više nije mogao da stane u usta! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

25.09.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzgajivač lubenica iz Rusije snimljen je neposredno pre smrti nakon što je pokušao da iz trećeg puta gurne stepsku zmiju još dublje u grlo, što mu je pošlo po zlu.

Foto: printscreen

Trenutak kada je Rus pokušao da proguta opasnu zmiju   

Čuveni gutač zmija iz ruskog regiona Astrahan star 55 godina, čije ime nije objavljeno, umro je u mukama nakon što je pokušao da kroz grlo progura jednu od najagresivnijih zmija, što mu je pošlo po zlu i izazvalo zastrašujuću smrt u mukama. 

Naime, opasna otrovnica je čoveka ujela za jezik, a zatim i za dušnik i izazvala mu alergijsku reakciju usled koje mu nije bilo spasa. 

Prema navodima ruskih medija, gutač je pokušao da svoju atraktivnu "predstavu" izvede sa stepskom zmijom, pri čemu ju je dvaput stavljao u grlo, ali je želeo i treći put kako bi je gurnuo što dublje u grlo. Izmrcvarena zmija je u očajnom pokušaju da se spase, dvaput zaredom ugrizla pedesetpetogodišnjaka. Otrov te vrste zmija, inače, nije smrtonosan za ljude, ali može da izazove određene zdravstvene tegove.  

 

 

- Uzgajivač lubenica, čiji su snimci gutanja zmija objavljivani širom sveta, umro je nekoliko sati kasnije od ovog snimka jer su mu jezik i grlo toliko otekli da nije mogao da dođe do vazduha. Umro je u mukama - preneli su lokalni mediji ispod potresnog video zapisa na kom čovek pravi grimase, a zatim i jauče nakon što ga je zmija ugrizla. 

Foto: printscreen

Nesrećni čovek je snimljen neposredno pre smrti 

- Svi napori lekara u bolnici u Karabalinski distriktu su bili uzaludni - navedeno je još na portalima i istaknuto kako mu je jezik bio toliki da više nije mogao da mu stane u usta.      

Inače, gutanje zmija je popularna atrakcija u regionu Astrahana. Za to se najčešće koriste upravo stepske zmije koje u poljima lubenica uglavnom traže insekte za hranu. Otrovne su i njihov ujed boli, ali nisu opasne po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading