ZLOČIN KAKAV SVET NE PAMTI: ADVOKATI U SUDNICI IZREŠETALI NAJOPASNIJEG GANGSTERA! Tela ležala u lokvama krvi, zavladala je neviđena panika! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Svet

25.09.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jitender Man Gogi brutalno je usmrćen u sudnici u glavnom gradu Indije, Nju Delhiju, zbog čega je zavladala neviđena panika u zemlji.

Foto: printscreen

Jitender Man Gori je bio najopakiji gangster u Indiji  

Dvojica muškaraca su prerušena u advokate ušli u sudnicu u indijskom gradu Nju Delhiju i tokom saslušanja hladno nasmrt izrešetali najopasnijeg kriminalca u zemlji - Jitendera Mana Gogija, kom je trebalo da počne suđenje za višestruke zločine - ubistva, otmicu, prevaru i mnoge druge. 

Ubistvo se dogodilo u opštini Rohini, a veruje se da su lažni advokati, koje su pripadnici obezbeđenja ubili, pripadali klanu koji je suparnički Gogijevog grupi. 

 

 

Gogi je bio na popisu najtraženijih osoba u Delhiju, a uhapšen je u martu 2020. zbog sumnje da je počinio ubistvo i iznudu. Bio je glavna meta suparnika jer se brzo nametnuo kao jedan od ključnih igrača u indijskom podzemlju.

 

 

Kriminalom je počeo da se bavi još kao tinejdžer, kada je krao automobile i drugu imovinu. Bio je i glavni osumnjičeni za ubistvo popularnog pevača u indijskoj saveznoj državi Harijani.

 

 

Incident je doveo do rasprava o sigurnosti u sudnicama u Delhiju. Jedan zvaničnik je istakao da je ubojstvo Gogija pokazalo da se nedovoljno radilo na zaštiti i planiranju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading