SREDNJOŠKOLAC IZREŠETAO MAJKU: Pucao joj u glavu dok je spavala, želeo je OSVETU zbog OVOGA!

Autor:

Svet

24.09.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srednjoškolac brutalno je ubio majku dok je spavala pucavši joj u glavu.

Republika

Foto: pexels.com/pixabay.com

Srednjoškolac upucao majku dok je spavala, Ilustracija

Šon Vilis iz Roki Topa u Tenesiju sačekao je da majka Sendi Vilis zaspi, a onda je uzeo pištolj iz njene komode i odneo ga je u svoju sobu sa mecima. Tamo ga je napunio da ona kojim slučajem ne bi čula šta radi.

Tada sedamnaestogodišnji Šon, došao je u njenu sobu i likvidirao je majku hicima u glavu.

Kada je policija stigla na lice mesta u noći 20. aprila 2020. godine, Sendi je već bila mrtva.

Šon je navodno rekao istražiteljima da ga nervira majka što mu je ranije tokom noći oduzela mobilni telefon, prenosi NY Daily News.

 

 

Saznavši šta se dogodilo, njegovi drugovi i drugarice iz odeljenja nisu mogli da sakriju suze, jer su znali da je Vilis u pritvoru i da ga verovatno jako dugo neće videti. Takođe su znali i da je zavisnik od telefona, ali nisu verovali da je mogao da ode sa osvetom tako daleko, prenose mediji.

Ni zaposleni u školi, uključujući Vilisovog razrednog starešinu nisu znali kako da se postave ovim povodom, pa su izbegli da daju izjave novinarima.

U policiju je u međuvremenu došao i Šonov otac koji je dao izjavu gde je on bio i šta se, prema njegovom mišljenju dogodilo u kući.

Tužioci terete Villisa, koji je od tada napunio 18 godina, kao odraslu osobu. On se nalazi u zatvoru okruga Anderson sa kaucijom u iznosu od milion dolara, piše NY Daily News.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading