JEZIVO ZLOSTAVLJANJE U INDIJI: Više od 30 muškaraca SILOVALO devojčicu, a sve je započeo njen DEČKO!

Autor:

Svet

23.09.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestogodišnju devojčicu silovala je u nekoliko navrata grupa od 33 muškaraca u poslednjem, šokantnom slučaju seksualnog nasilja u Indiji.

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Napadi su se odigrali na raznim lokacijama u distriktu Tane u državi Maharaštra, tokom poslednjih osam meseci, rekao je jedan zvaničnik, preneo je “Dejli mejl”.

Kako je naveo zvaničnik policije Datatraj Karale, policija je do sada uhapsila 24 muškarca i pritvorila dvojicu maloletnika zbog povezanost sa slučajem. Devojčica je u stabilnom stanju u bolnici, a “Tajms of Indija” piše da se besna gomila sakupila ispred policijske stanice u kojoj su zatvoreni napadači, što je privuklo veliko prisustvo snaga bezbednosti.

- Policija grada Dombivlija zavela je u sredu uveče slučaj protiv 33 optuženih za silovanje, višestruko silovanje, grupno silovanje i silovanje maloletnice - rekao je Karale.

On je dodao da su se napadi odigrali između 29. januara i 22. septembra ove godine.

- Sve je počelo kad ju je njen dečko silovao u januaru i snimio incident. Počeo je da je ucenjuje na osnovu snimka. Kasnije su je njegovi prijatelji i poznanici grupno silovali u najmanje četiri-pet navrata na različitim mestima, uključujući Dombivli, Badlapur, Murbad i Rabale u distriktu - naveo je Karale, prenosi Alo.

Policija je oformila specijalni istražni tim da ispita slučaj.

- Žrtva je imenovala 33 osobe. Od njih su uhapšene 24 osobe i pritvorena dvojica maloletnika. Devojčica je u stabilnom stanju - istakao je Karale.

Dok policija traga za ostalim osumnjičenima, oni koji su već uhapšeni ostaće u pritvoru do 29. septembra. Dvojica maloletnika biće zatvorena u dečjem istražnom domu.

Indijski zakoni o silovanju revidirani su nakon grupnog silovanja 2012. u Nju Delhiju, ali broj napada je i dalje visok, sa preko 28.000 silovanja prijavljenih prošle godine. Veruje se da je stvarna brojka znatno veća jer se većina slučajeva ne prijavljuje zbog društvene stigme i nedostatka poverenja u vlasti.

Policiji se već dugo prebacuje da ne radi ništa da spreči nasilje i da ne uspevaju da slučajeve seksualnih napada iznesu na sud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading