UŽAS NAD UŽASIMA! Prijatelj mu silovao ćerku (8) on se na najmonstruozniji način osvetio (FOTO)

Autor: Republika

Svet

23.09.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno ubistvo u Rusiji dobilo je novu dimenziju, nakon što su obelodanjeni jezivi razlozi i misterija ovog zločina.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vjačeslav i Oleg Svidirov su sedeli za stolom i pili kad je otac video snimak

Naime, ubistvo Olega Svidirova iz Rusije koga je života lišio Vjačeslav, njegov najbolji prijatelj, zbog toga što je silovao njegovu ćerku, dobilo je novu dimenziju nakon što je policija otkrila detalje osvete.

Prema saznanjima, Vjačeslav je ubio Olega pošto je u njegovom telefonu otkrio video materijal na kome se vidi kako Oleg siluje njegovu ćerku (8). Vjačeslav i Oleg su sedeli za stolom i pili kad je otac video snimak na kojem Oleg zlostavlja njegovu ćerku. Pošto su bili prijatelji dugi niz godina, Oleg je više puta čuvao dete, a po svoj prilici je ćerka svaki put bila silovana.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Policija je saslušala i njegovu ženu

Policija je saslušala i njegovu ženu, koja je otkrila da su ona i njen suprug dali ultimatum Olegu da se sam preda policiji do 8 časova uveče ili da se sam ubije. Ipak, kasnije te večeri, Vjačeslav je odlučio da se osveti i primorao je svog nekadašnjeg najboljeg druga da pođe sa njim u šumu i da sa sobom ponese lopatu.

Tokom istrage je u šumi je pronađen grob u kome je sahranjen Oleg sa nožem zabijenim u srce. Policija je zatim uhapsila Vjačeslava i on je trenutno u kućnom pritvoru, optužen da je počinio teško ubistvo.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vjačeslav je silom odveo Olega u šumu

On je sve vreme policiji tvrdio da je u šumi između njih izbila ozbiljna svađa, kao i to da je Oleg sam naleteo na nož tokom rasprave. Ipak, novi detalji zločina nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Vjačeslav je silom odveo Olega u šumu, naterao ga da sam sebi iskopa grob, a onda mu zabio nož pravo u srce, ubacio telo u grob i zakopao ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading