MAFIJAŠKI BOS PAO ZBOG TVITERA: Sin objavio fotografiju i OTKRIO očevu lokaciju!

Autor:

Svet

22.09.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visokorangirani član krimi porodice Kolombo kojeg su američke vlasti tražile zbog slučaja reketeranja predao se u petak, dan nakon što je njegov sin objavio njegovu fotografiju iz bazena na Floridi na "Tviteru".

Republika

Foto: twitter.com

Ralf DiMateo

Ralf DiMateo (66), navodni konsultant klana, predao se agentima Federalnog istražnog biroa na Menhetnu, preneo je Njujork post. 

DiMateo – treći najmoćniji član porodice – na fotografiji sa Floride stoji u tirkiznom bazenu do pola u vodi, sa zlatnim krstom oko vrata.

Vremešni mafijaš otišao je na Floridu dan pre nego što su federalci uhapsili 13 optuženih za reketiranje i iznudu.

Njegova fotografija pojavila se na "Tviteru" nakon što je sudija naredio da se druge vođe Kolomba imenovane u optužnici zadrže u pritvoru bez kaucije, uključujući bosa Endrua “Maša” Rusoa (87), zamenika šefa Bendžamina "Kandžu" Kastelaca (83), Teodora Persika mlađeg, Ričarda Feraru i Vinsenta Rikjarda.

Fotografija zbog koje se DiMateo predao je od tada skinuta sa "Tvitera". Nije poznato kada je nastala niti gde. 

Njujork post ukazuje da će proći nešto vremena dok se DiMateo ne vrati u sunčanu državu – tužioci žele da se on zadrži bez kaucije.

DiMateov advokat Metju Mari nije još komentarisao slučaj, prenosi Srbija danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading