NISU IMALI NIKAKVE ŠANSE! U pansionu za pse izgorelo 75 životinja, VLASNICI NEUTEŠNI, njihove poruke slamaju srca!

Autor: Republika

Svet

22.09.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuća vatrena stihija progutala je Panderosa pansion za pse u Teksasu, ostavivši 59 porodica u očajanju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Potresne poruke očajnih vlasnika stradalih pasa  

Stravična nesreća dogodila se u američkoj državi Teksas kada je u Ponderosa pansionu za pse u Džordžtaunu iznenada izbio požar, koji je gotovo u trenu ubio najmanje 75 kuca, ostavivši njihove vlasnike neutešne i u suzama. 

Najpotresnije od svega je što nesrećne životinje nisu imale nikakvu šansu da se spasu, budući da su bili u kavezima i boksovima, te su umirale u mukama dok je vatrena stihija gutala sve pred sobom. 

Ispred ostataka objekta, koji je pretvoren u prah i pepeo, okupilo se na desetine očajnih i neutešnih vlasnika pasa, koji su silom prilika svoje ljubimce ostavili u pansionu na nekoliko sati čuvanja. Oni su na ogradi ispred nekadašnjeg pansiona ostavili cveće uz fotografije svojih voljenih bića i poruke koje slamaju i najtvrđa srca.

- Veliki broj životinja je umro od udisanja otrovnih gasova. Očajan sam, moje srce je slomljeno - rekao je vlasnik uništenog centra Filip Paris, otkrivši da su on i njegovi zaposleni uspeli da na bezbedno izvuku 25 životinja, ali da ostalima jednostavno nije bilo spasa.       

- Ovom tragedijom je pogođeno 59 porodica, kojima se njihovi ljubimci neće vratiti kući. Kao vlasnik psa, osećam neizmernu tugu - dodao je on.   

Još nije poznato kako je došlo do izbijanja požara, ali američki mediji navode da ne postoje indicije da je vatra podmetnuta.   

- Izgubila sam druga i saborca. Slomljena sam, suze mi same teku. Ne znam kako ću reći deci šta se dogodilo - rekla je Korin Hard koja je u požaru izgubila jednog od svojih ljubimaca.

Podsetimo, tragedija se dogodila samo nekoliko dana nakon što je u azilu u Orlandu, u kom je izbio požar, stradalo 20 mačaka.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading