ZNAM TAČNO NA KOM DOGAĐAJU JE POČEO DA SE ŠIRI KORONAVIRUS! Kineski špijun šokirao tvrdnjama: TO JE BILO PRE NEGO ŠTO JE SVET UOPŠTE SAZNAO ZA ZARAZU!

Autor: Republika

Svet

22.09.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši član Komunističke partije Kine Vei Đingšeng, koji je izdao svoju zemlju i počeo da radi za SAD, u novom dokumentarcu o poreklu koronavirusa tvrdi da zna ono što intrigira čitav svet.

Foto: Printscreen

Vei Đingšeng, bivši član Komunističke partije Kine   

Špijun Vei Đingšeng, bivši član Komunističke partije Kine koji je napustio svoju domovinu i počeo da radi za američke službe, tvrdi da tačno zna koji je prvi događaj na kom je počelo širenje koronavirusa, kao i da se to dogodilo čak dva meseca pre nego što je svet uopšte čuo za opaku zarazu. 

Prema njegovim rečima, u pitanju je Svetski vojni turnir održan u Vuhanu, gradu iz kog je krenula epidemija. Đingšeng tvrdi kako nije slučajno da su mnogi od 9.000 međunarodnih vojnika sportista, koji su se okupili na događaju, navodno oboleli od tada misteriozne bolesti.

- Mislio sam da će kineska vlada iskoristiti tu priliku za širenje virusa tokom vojnih igara  jer će se tamo pojaviti mnogi stranci - rekao je on za novi dokumentarni film američkog Skaj njuza "Šta se stvarno dogodilo u Vuhanu" ("What Really Happened in Wuhan"), tvrdeći da je kineska vlada tokom igara izvodila neku "neobičnu vežbu".

- Znao sam da postoji mogućnost da kineska vlada koristi neko neobično oružje, uključujući i biološko, jer sam znao da rade takve eksperimente - tvrdi Đingšeng.

 

 

Njegove tvrdnje podržao je Miles Ju, bivši glavni savetnik za politiku i planiranje državnog sekretara SAD, Majka Pompea. On je istakao da su francuski, nemački i američki sportisti bili među onima koji su se razboleli na turniru sa simptomima nalik na KOVID-19, ali nikad nisu testirani na virus.

- U sopstvenim podacima vidimo naznake da je KOVID-19 cirkulisao u Sjedinjenim Državama već početkom decembra, možda i pre toga - rekao je bivši istražitelj SAD Dejvid Ašer.

 

 

Đingšeng tvrdi i da je iz zabrinutosti zbog razvoja situacije pokušao da obavesti i upozori ljude u administraciji nekadašnjeg šefa SAD Donalda Trampa još u novembru 2019, ali da je bio zanemaren.

- Osetio sam da nisu zabrinuti kao ja, pa sam se potrudio da im pružim više detalja i informacija, ali to nisu uzimali u obzir - istakao je on, ne želeći, međutim da otkrije sa kim je iz Trampove administracije razgovarao, ali je naglasio da je bio u pitanju visok zvaničnik.    

- Nisam siguran da li taj političar želi da govorim o njemu, ali želim da kažem da je dovoljno visoko pozicioniran, dovoljno visoko da može da dođe do predsednika Amerike - zaključio je Đingšeng čije je optužbe zvanični Peking negirao od početka, navodeći da su u pitanju prazne priče čoveka koji je izdao sopstvenu zemlju i počeo da radi za Vašington.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
U srž

22.09.2021 14:35

pre bi reko da je počelo u USA. I to dosta pre svega...kad su hiljade Amerikanaca umrli od misteriozne bolesti pluća. Jednostavno su rekli e-cigarete su Krise, i to je bilo to

Odgovori 94 26
laznjak

22.09.2021 17:48

i sada neko treba da povereuje izdajici hahaha

Odgovori 57 14
Miljan J

22.09.2021 19:57

A šta ako su Amerikanci ubacili virus u jugoistočnu Kinu koja neverovatno brzo napreduje u informacionim tehnologijama i naoružanju ?

Odgovori 44 13
Bara

22.09.2021 20:40

E vala ala lazes,dobio si lovu da pricas takve stvari

Odgovori 42 12