AUSTRALIJSKU VODITELJKU USRED PROGRAMA ZADESIO RAZORNI ZEMLJOTRES! Pogledajte šta joj se dogodilo!

Autor: Republika

Svet

22.09.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Grejs Evans doživela je veliku neprijatnost jer je u trenutku dok je izgovarala reč zemljotres u studiju nestalo struje, usled čega je pretrnula od straha.

Foto: Printscreen/Twitter

Grejs Evans doživela je neviđeni šok usred emisije 

Australijska voditeljka i novinarka Grejs Evans, koja radi u jednoj od vodećih medijskih kuća SCA, imala je poprilično neugodno iskustvo dok je izveštavala o jutrošnjem zemljotresu jačine šest stepeni po Rihterovoj skali, koji je pogodio područje u blizini Melburna i izazvao nezapamćeno razaranje.

Baš u trenutku dok je izgovarala reč potres u studiju je nestalo struje i nesrećna žena je ostala da sedi u mraku, pretrnula od užasa i ubeđenosti da se zaista događa apokalipsa.

 

- Uplašena sam, ovo je stvarno apokalipsa. Ne mogu, zaplakaću - bilo je sve što je uspela da izgovori prestrašena Grejs. 

Kasnije je sve prepričala na Tviteru i objavila snimak.

- Mogu da potvrdim da sam mislila da je točno u ovom trenutku apokalipsa. Nestalo je struje baš u trenutku dok sam izgovarala reč potres. Godina 2021. je baš previše - podelila je ona sa svojim pratiocima.

Podsetimo, epicentar potresa je bio u blizini ruralnog grada Mansfilda, na oko 200 kilometara severoistočno od Melburna, na dubini od 10 kilometara. Mnogi objekti su uništeni, a ljudima je savetovano da nekoliko sati provedu na otvorenom i daleko od većih zgrada i viših stabala.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading