BORIS DŽONSON KONAČNO OTKRIO KOLIKO IMA DECE! Britanski premijer rešio da stane na put svim tračevima!

Autor: Republika

Svet

21.09.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski premijer Boris Džonson progovorio je o svom privatnom životu za američku televiziju NBC tokom boravka u Njujorku, gde ga večeras očekuje sastanak s američkim predsednikom Džoom Bajdenom.

Foto: Tanjug/AP

Džonsonov privatni život oduvek je intrigirao svetsku javnost 

Britanski premijer Boris Džonson konačno je otkrio koliko ima dece nakon što su se po tom pitanju godinama ispredali najrazličitiji tračevi, pri čemu su se plavokosom zvaničniku davale raznorazne titule poput zavodnika svetskog glasa, srcelomca i slično, kom mnoge dame, uprkos činjenici da je bio oženjen, nisu mogle da odole. 

U jednom od retkih intervjua u kom je šef vlade u Londonu govorio o svom privatnom životu, a koji je tokom putovanja u Njujork dao televiziji NBC, on je najpre istakao kako je tokom života promenio mnogo pelena, a zatim priznao da je otac postao šest puta. 

Novinar poznate američke televizije NBC direktno je upitao britanskog premijera: "Da li imate šestoro dece", na šta mu je on kratko uzvratio sa: "Da". 

Ta informacija je, podsetimo, bila zvanična, ali se spekulisalo da je Džonson tokom drugog braka sa Marinom Viler dobio još jednog naslednika sa ljubavnicom. On je, međutim, uvek odlučno negirao takve navode. Inače, sa Marinom on ima četvoro dece, dok sa trećom suprugom, Keri, očekuje drugo nakon što je par prošle godine dobio sina Vilfa. Sa prvom ženom nije dobio naslednike. 

 

 

Džonson u Njujorku boravi zbog zasedanja Generalne skupštine UN, a večeras će se sastati sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading