MAJKA NASRED OKEANA PILA URIN DA BI MOGLA DA DOJI DECU! Strava i užas posle brodoloma, umrla je u mukama, ali su DECA PREŽIVELA!

Autor: Republika

Svet

19.09.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marieli Čakon (40) dojila je dvoje dece nakon brodoloma koji je s porodicom i prijateljima doživela na putu ka jednom karipskom ostrvu, što je spaslo mališane, ali ubrzalo otkazivanje njenih organa.

Foto: printscreen/facebook

 

Priča iz Venecuele potresla je čitav svet nakon što su obelodanjeni detalji na koji način su dvoje mališana, šestogodišnji dečak Hoze David i dvogodišnja devojčica Marija Beatriz Kamblor Čakon uspeli da nakon brodoloma prežive puna tri dana nasred okeana. 

Naime, njih je spasla njihova požrtvovana majka Marieli Čakon (40) koja je na impovizovanom čamcu pila sopstveni urin kako bi mogla da doji oba deteta i tako ih spasi od dehitratacije. U tome je uspela jer su tri dana kasnije spasilačke službe pronašle decu žive, međutim, Čakonova je preminula. Forenzičari tvrde da je dojenje ubrzo dehitrataciju njenog organizma, te da nije imala nikakve šanse bez vode i elektrolita. 

 

 

Živa je pronađena i dadilja porodice, koja se skrivala u malom frižideru kako ne bi izgorela na suncu, ali je i dalje u bolnici u veoma teškom stanju. 

Spasioci gube nadu da će pronaći ostale putnike sa čamca, među kojima je i suprug preminule Čakonove i otac mališana, Remis Dejvid Kamblor. 

- Šanse da ćemo ih pronaći su veoma male - rečeno je iz venecuelanske pomorske službe. 

 

 

Inače, porodica je sa dadiljom i prijateljima kobnog dana krenula turističkim čamcem i obilazak nenaseljenog karipskog ostrva La Tortuga, ali u tome nikad nije uspela. U jednom trenutku su se našli zarobljeni među ogromnim talasima, od kojih ih je jedan prevrnuo i polomio plovilo na više delova.    

Majka je sa dvoje dece plutala na olupini puna tri dana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading