ISPOVEST SINA UBIJENE SRPKINJE U PADOVI: Ludilo čoveka nas zavilo u crno, nikada nije prihvatio njenu vezu sa mojim ocem

Autor: Republika

Svet

18.09.2021

13:35

Sin Srpkinje ubijene u Italiji otvorio dušu za tamošnje medije. Odnosi u porodici bili zategnuti decenijama.

Tanjug/AP

Otac ubio ćerku u Padovi

S. Č. (88) ubio je svoju kćerku D. Č. na njen 60. rođendan, ispred porodične kuće u Rubanu, u provinciji Padova. Njen sin je sada italijanskim medijima ispričao da oca svoje majke nikada nije zvao deda, jer ga je video jednom u životu i cela porodica ga se klonila.

- Hvala mojoj majci što mi je, u poslednjim trenucima, pokazala da se sa problemima moraš suočiti. Njen otac nikada nije prihvatio njen brak sa mojim ocem, i posle toliko godina nije mogao da se izbori sa time. Svi su znali da nije uravnotežen, da je bio ogorčen, ali je bio vrlo energičan starac, spreman da pređe toliki put iz druge regije da bi počinio ubistvo", rekao je M. N. - sin ubijene žene.

Italijanski mediji preneli su da S. Č. nije mogao kćerki da oprosti što je ušla u vezu s njegovim tadašnjim poslovnim partnerom, udovcem.

- Pre više godina, moj otac i deda vodili su zajedno kompaniju. Tada se moja majka upoznala s mojim ocem i zaljubili su se. Starac to nikada nije prihvatio - ispričao je on.

- Majka je preuzela brigu i o troje očeve dece iz prvog braka, i o mom ocu koji je imao zdravstvenih problema. Bila je brižna, puna života, nije imala lak život ali je uvek imala osmeh - rekao je sin ubijene Srpkinje.

S. Č. došao je kćerki a 60. rođendan, izveo je napolje a onda ustrelio s više hitaca. Potom je cev pištolja okrenuo ka sebi.

- Nisam bio tu, bio sam na Sardiniji, ali znam šta se desilo. Trenutno je previše bolno da bih više govorio o tome - rekao je on.

- Za vikend je trebalo da slavimo, da svi budemo zajedno... Umesto toga, ludilo jednog čoveka nas je zavilo u crno. Nije postojao konflikt, postojao je samo ludi starac koji nikada nije prevazišao stare, apsurdne stvari koje joj je zamerio - rekao je on.

Komentari (0)

Loading