DŽEKLIN JE OTETA KAD JE IMALA PET GODINA! Njenoj majci stigla je posle 14 godina poruka zbog koje je odmah pozvala policiju! ISPOSTAVILO SE DA JE URADILA PRAVU STVAR!

Autor:

Svet

15.09.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnja Džeklin Ernandez iz Floride, koju je otac oteo još pre 14 godina, uspela je da se spoji sa svojom majkom Anđelikom Venses-Salgado .

Republika

Foto: printskrin

Majka i ćerka posle 14 godina ponovo zajedno

Džeklin je uspela da pronađe majku putem Fejsbuka posle višegodišnjeg traganja za njom po društvenim mrežama.

Anđelika kaže da je jednog popodneva dobila poruku od devojke, koja se predstavila kao njena ćerka, da se vide na američko-meksičkoj granici. Kako je u prethodnih 14 godina dobijala preko društvenih mreža brdo lažnih poruka i navodnih informacija o ćerki, rešila je da slučaj prijavi policiji.

Međutim, policija je odlučila da se zajedno sa Anđelikom uputi na mesto gde je devojka zakazala sastanak i ispostavilo se da je tamo čeka ćerka koju je tražila celih 14 godina, što je kasnije utvrđeno i DNK analizom.

Majku je istina o životu ćerke jako pogodila. Mislila je, kako se nezvanično saznaje, da je ona uvek bila tu negde na Floridi, a ne u Meksiku.

Međutim, Džeklin je rekla majci da ju je otac odmah odveo nekim nepoznatim putem u Meksiko i da je tamo živela u zabačenom mestu, što dalje od očiju policije i šire javnosti. Otac je, naime, znao da je na Floridi raspisana poternica za njim, pa je odmah otišao preko granice.

Zagrljaj majke i ćerke ovekovečen je u gradu Laredu u Teksasu, i to pred Džeklinin 20. rođendan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading