STRAVIČNO, GRK UMESTO RIBE UPECAO KOLEGIN LEŠ! A ono što je zatim uradio, zgrozilo je čitavu zemlju!

Autor: Republika

Svet

14.09.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki ribar star 52 godine uhapšen je nakon što je u moru nedaleko od obala poluostrva Pelion u svoju mrežu "uhvatio" leš kolege, takođe, pecaroša.

Foto: Tanjug/AP

Ribar je izvukao telo koje se zakačilo u njegovu mrežu/Ilustracija 

Stravičan slučaj zabeležen je na grčkom poluostrvu Pelionu kada je neimenovani ribar star 52 godine svojom mrežom za lov ribe "upecao" leš poznanika, takođe pecaroša, starog 74 godine koji je istog dana nestao nakon što je sa svojim gostima otplovio radi pecanja, ali zatim nestao bez traga.

Njegovi saputnici odmah su reagovali i pozvali pomoć, ali ni nakon nekoliko sati čovek nije bio pronađen. 

Ubrzo ga je, s druge strane poluostrva u mrežu uhvatio pedesedvogodišnjak, ali ono što je najstrašnije jeste da on nije izvukao telo na površinu, već ga je onako umotanog u mrežu vratio u more. 

- Sedamdesetčetvorogodišnjak je izvučen i onda ponovo bačen u more dok je još bio obmotan mrežom - objavila je pomorska policija i otkrila da su za telom tragala tri patrolna broda, a nesrećnika je na kraju pronašao jedan ronilac.

Ubrzo je otkriveno da čovek koji ga je pronašao nije reagovao, zbog čega je uhapšen i biće mu suđeno. 

Inače, Pelion je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Grčkoj koja na svoje plaže i u šume svake godina privuče na hiljade turista. Ribolov s gostima je običaj koji se neguje već hiljadama godina i popularan je u tom delu Sredozemlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading