OBJAVIĆU TAJNE O TRAMPU KOJE NI MELANIJA NE ZNA! Šokantni napad prijateljice bivše prve dame SAD na njenu porodicu: Ona je mogla da spreči napad na Kapitol!

Autor: Republika

Svet

14.09.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša saradnica Melanije Tramp, koja je sa njom radila pet godina u Beloj kući, objavljuje knjigu za koju se tvrdi da sadrži brojne kontroverze iz života jednog od najmoćnijih američkih parova, a koja je razbesnela nekadašnju prvu damu SAD.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefani Grišam žestoko udarila na Donalda i Melaniju Tramp 

Stefani Grišam, bivša saradnica i prijateljica nekadašnje prve dame SAD, Melanije Tramp, žestoko se ostrvila na jedan od najmoćnijih američkih parova, zapretivši da će uskoro obelodaniti tajne o Donaldu Trampu koje ne zna čak ni njegova supruga, atraktivna Slovenka.

Naime, Grišamova je brojne škakljive detalje iz života Trampovih unela u svoju knjigu "I'll Take Your Questions Now" (Sada možete postavljati pitanja), čije je objavljivanje najavljeno za 5.oktobar, ali čiji su delovi već sada procurili u javnost zahvaljujućiu portalu Politiko. 

Bivša Melanijina drugarica je u knjizi, kako je otkriveno, optužila bivšu prvu damu SAD da je mogla da spreči stravično nasilje koje se odvijalo 6. januara 2021. tokom upada demonstranata u Kapitol. Tada su, podsetimo, demonstranti lojalni Donaldu Trampu uapli u američki parlament protestujući zbog rezultata izbora, tvrdeći da je glasanje namešteno i pokradeno. U opštem haosu je poginulo petoro ljudi, a Tramp je ubrzo optuživan za podsticanje prevrata, pa i za organizaciju teroričkog napada na sopstvenu zemlju. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nasilje na Kapitol Hilu 6. januara 2020. šokiralo je Ameriku   

- Poslala sam Melaniji poruku sledećeg sadržaja: Da li možda želite da objavite na Tviteru da su mirni protesti pravo svakog Amerikanca, ali da nema mesta bezakonju i nasilju? - navela je Grišamova u knjizi, na šta joj je Melanija samo kratko i hladno odgovorila: "Ne".

- Tada sam odlučila da dam momentalni otkaz - otkrila je Grišamova, na šta se nadovezao CNN podsećanjem da je u vreme haosa na Kapitol Hilu prva dama SAD bila u Beloj kući i tamo organizovala fotografisanje tepiha, koje nije prekidala uprkos dešavanjima.  

Takođe, njena bivša saradnica je otkrila kako ju je iznenadilo da je Slovenka, uprkos ranijim shvatanjima i nemešanju u izborni proces, čvrsto verovala u Trampove tvrdnje da su izbori pokradeni. 

- Nisam to očekivala od nje, ali nakon što sam joj nekoliko puta predlagala da u skladu sa tradicijom organizuje čajanku sa budućom prvom damom, Džil Bajden, ona me je odbijala komentarima da sa tim treba još sačekati. Čekala je da Tramp dokaže da su glasovi bili pokradeni - istakla je Grišamova.   

Foto: Tanjug/AP

Melanija oštro uzvratila bivšoj saradnici 

Melanija je reagovala nedugo nakon što je Politiko objavio delove knjige, naglasivši kako su u pitanju gnusne laži. 

- Njena namera je očigledna, to je otvoreni pokušaj da se opravda nakon što je bila izuzetno loša u poslu sekretarke, nakon što je izneverila poslovne odnose i ponašala se neprofesionalno tokom boravka u Beloj kući. Lažima i izdajom pokušava sebi da da na važnosti i nešto zaradi na račun moje porodice Tramp - stoji u saopštenju Melanijine pres službe.  

Grišamova je bila verna Melanijina pomoćnica više od pet godina, a kratko je bila i na funkciji portparolke Bele kuće, pre nego što se vratila u Istočno krilo gde je poslednju godinu mandata radila kao šefica kancelarije Prve dame. 

Podsetimo, Melanija je nekoliko dana nakon haos na Kapitol Hilu putem Tvitera osudila nasilje i uputila saučešće porodicama žrtava.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading