DŽONSON OSTAO BEZ VOLJENE OSOBE! Ogromni gubitak u porodici britanskog premijera nedugo nakon što je saznao da će ponovo postati otac!

Autor: Republika

Svet

14.09.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski premijer Boris Džonson primio je tužne vesti o velikom gubitku u porodici nedugo potom što je najavio da će danas održati jedno od najvažnijih obraćanja naciji u ovoj godini, ali i nakon što se radovao što će dobiti drugo dete sa novom suprugom.

Foto: Tanjug/AP

Britanski premijer Boris Džonson 

Velika tuga zadesila je porodicu britanskog premijera Borisa Džonsona (57) nakon što mu je javljeno da je u 79. godini preminula njegova majka Šarlot Džonson Vol, profesionalna slikarka i žena koju je čelnik vlade u Londonu predstavljao kao neprikosnoveni autoritet u čitavoj familiji. 

Tužnu vest Džonson je primio nakon što je u julu saznao da će dobiti drugo dete sa novom suprugom, čime je čitava porodica bila ispunjena radošću. Takođe, Šarlot je umrla i nedugo nakon što je britanski premijer za danas najavio obraćanje naciji tokom kog bi trebalo da obelodani neke od najznačajnijih planova vlade za naredni period, uključujući i plan za nastavak borbe protiv koronavirusa, kao i koje epidemiološke mere će ostati na snazi.      

 

 

- Džonson Volova je umrla iznenada i mirno u londonskoj bolnici u ponedeljak - preneo je britanski list Telegraf, naglasivši da Dauning strit nije odgovorio na zahtev za komentar, kao ni predstavnici porodice.

Inače, Džonson je za vreme godišnje konferencije Konzervativne stranke 2019. komentarisao koliko veliki uticaj njegova majka ima za njega, pa da je čak uticala i na donošenje odluke o Bregzitu. 

 

 

- Citiraću vrhovni autoritet u mojoj porodici - svoju majku, i usput za znatiželjnike u pogledu podela u mojoj porodici kada je u pitanju EU, želim da znate da sam asa držao u rukavu - moja majka je glasala za odlazak - rekao je tada Džonson.

Prema saznanjima Telegrafa, majci britanskog premijera je dijagnostikovana Parkinsonova bolest kada je imala samo 40 godina.

- Trudiću se da slikam svakog dana koliko mogu, ali možda ću često ići u bolnicu. Takođe, slikam iako moja ruka iznenada napravi potpuno nenameran pokret i to me gotovo dovodi do suza - rekla je ona u intervjuu za list 2008.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading