OTAC MONSTRUM OSTAVIO ĆERKU OD DEVET GODINA DA JE SILUJU PETORICA! Dozvoljavao joj je da gleda fimove za odrasle i DAVAO JE PEDOFILU NA ČUVANJE!

Autor: Republika

Svet

13.09.2021

16:13

Detalji stravičnog ponašanja oca (64), koji je nakon što je ostao udovac čuvao dvoje dece, izneseni su na njegovom suđenju na kom se zaprepastila čak i njegova advokatica neupoznata sa svim monstruoznostima.

www.profimedia.rs

Stravični detalji zlostavljanja izneti na suđenju/Ilustracija

Zastrašujući slučaj zlostavljanja šokirao je čitav svet nakon što je u medijima obelodanjeno da je Britanac (64), čije ime nije objavljeno iz bezbednosnih razloga, svesno ostavio devetogodišnju ćerkicu s petoricom dečaka uzrasta između devet i petnaest godina, znajući da će je oni silovati

Takođe, on je nesrećno dete ostavljao na čuvanje kod komšije koji je osumnjičeni pedofil, više puta hapšen zbog uznemiravanja maloletnica, a osim toga, devojčici je dozvoljavao da gleda porno-filmove. Naime, on je redovno gledao filmove za odrasle na svom tabletu dok je devetogodišnjakinja sedela pored njega i takođe imala uvid u taj sadržaj.

Stravični detalji o ocu monstrumu iz engleskog grada Čeltnama, koji je ostao udovac i sam brinuo o dvoje dece, obelodanjeni su na njegovom suđenju u Vrhovnom sudu u Glosteru. 

- Dva meseca je dete ostavljao sa osumnjičenim pedofilom koji mu živi u komšiluku. Kasnije je priznao da je znao da je pomenuti muškarac zlostavljač dece - naveo je tužilac Mark Vorsli.    

Čitav slučaj je obelodanjen nakon što je u julu 2016. jedan maloletnik priznao svom ocu da je triput imao seks sa devojčicom starom svega devet godina. Dečakov otac je odmah kontaktirao socijalnu službu i policiju.  

- O tome nikad nisam pričao sa ćerkom - rekao je monstrum socijalnim radnicima, nakon čega je samo upozoren.

Nakon toga je, međutim, nastavio da funkcioniše po starom, pa čak i onda kada je Vrhovni sud doneo odluku o pružanju zaštite detetu. Na kraju ga je policija uhapsila sredinom 2017, dok je devojčica priznala da je devet puta imala seksualne odnose sa petoricom različitih dečaka. Takođe, priznala je da je u tri različita slučaja upražnjavala druge oblike seksualnih aktivnosti koje su drugi posmatrali. 

- Ona je sada u hraniteljskoj porodici, ali je neophodno da prođe čitav niz postupaka do potpunog oporavka kom se nadamo - naveo je Vorsli.   

Braniteljica oca monstruma, Suzan Kavender, priznala je da nije znala sve pojedinosti iz skandaloznog života njenog klijenta. 

I pored monstruoznog ponašanja otac je osuđen na svega dve godine uslovne robije.  

Komentari (3)

Loading
Zora

13.09.2021 21:40

Samo javno vjesanje, to je najbolja kazna. Bez sudjenja.

Србољуб

26.09.2021 11:06

@Zora - Да јавно, али уз канту бензина и упаљач.

slobodanka

14.09.2021 00:40

strasno da se,najezis.dok citam ovako gnusna dela jednog oca,monstruma nemogu da verujem da je dobio.samo tu blagu kaznu boze kakvi su to monstrumi.bog ce ga kazniti.ukoliko njegova drzava ima ovakve zakone za te.takve monstrume i pedofile,jadno dete sta je prezivela nek dragi gospod bog sacuva.strasno.