OTKRIVENO ZAŠTO PUTIN NIKAD NE NOSI VOJNU UNIFORMU! Ovo je tajna ruskog predsednika

Autor: Republika

Svet

13.09.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin se samo ponekad na vojnim vežbama pojavljuje sa delovima uniforme, ali nikad u kompletnoj.

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin skoro uvek je u odelima 

Ruski predsednik Vladimir Putin samo se u izuzetnim situacijama pojavljuje u odevnoj kombinaciji koja nije svečano crno odelo upotpujeno kravatom i elegantnim cipelama, za koje se tvrdi da koštaju i do nekoliko hiljada evra, a nikad, otkad je na čelu zemlje, pa čak ni tokom obilazaka vojnih vežbi, nije obukao uniformu. 

Njegov saradnik i portparol, Dmitrij Peskov, otkrio je zbog čega je to tako. 

- Predsednik Rusije Vladimir Putin nije u obavezi da nosi vojnu uniformu, čak i kada dolazi na vežbe - istakao je Peskov i dodao da u tom slučaju šef države sam odlučuje kako će se obući.

- To nije regulisano ni na koji način. On nije u obavezi da nosi uniformu, ali znate da često koristi elemente uniforme - naveo je on odgovarajući na pitanje novinara o potrebi da se predsedniku Rusije sašije uniforma.

Foto: Tanjug/AP

Putin se na vojnim vežbama pojavljuje samo u delovima uniforme  

Inače, Putin ide u posetu Nižegorodsku oblast gde će na poligonu Mulino biti održana osnovna faza vojnih vežbi "Zapad 2021", prenosi Sputnjik. Praktična faza belorusko-ruskih strateških vojnih manevara održava se od 10. do 16. septembra na devet poligona Rusije i pet poligona Belorusije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading