ČOVEK OTIŠAO NA LEKARSKI PREGLED, A KAD SE VRATIO KUĆI IMAO JE ŠTA I DA VIDI! Jedva mu policija pomogla da se reši NAPASTI! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.09.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Klark (69) sa Floride jedan dan otišao je na lekarski pregled, ali kada se vratio kući, imao je šta i da vidi.

Republika

Foto: printskrin

 

Naime, u bazenu je zatekao golu ženu, izvesnu Heder Kenedi (42) koja nikako nije htela da izađe iz vode. 

Čovek je, normalno, pozvao policiju, ali i kad su oni došli ona je nastavila gola da pliva i zahteva da je ostave na miru.

Heder je odbijala i da kaže policajcima svoje ime, ali je nekako pristala da izađe iz bazena. Međutim, postala je jako neprijatna kada su pokušali da joj stave lisice.

- Iako je i dalje odbijala da kaže svoje ime, policajci u zatvoru u okrugu Šarlot uspeli su da je identifikuju sa nekih ranijih snimaka prethodnih snimaka - saopštila je policija.

Gospođa Kenedi izjasnila se krivom po optužbama za neovlašćen pristup tuđoj imovini i pružanje otpora prilikom hapšenja. Sudija ju je osudio na vreme koje je već odslužila u zatvoru okruga Šarlot i takođe joj izrekao kaznu od 320 dolara.

Prilikom odvođenja Heder u pritvor, policajci su otkrili lulu za pušenje kreka, koju je ona "sakrila" u svoju vaginu na čuvanje.

Kao rezultat toga, gospođa Kenedi se i dalje nalazi u zatvoru okruga Šarlot u Punta Gordi.

Kenedijeva je ranije ove godine osuđena za dva krivična dela posedovanja droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading