UHAPŠENA "TANGA BANDA"! Žrtve mamili uz pomoć devojaka u provokativnim ženskim gaćama!

Autor:

Svet

01.09.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa džeparoša iz Italije uhapšena je na grčkom Mikonosu, a zbog neobične tehnike kojom su se služili pri krađi, prozvani su "tanga bandom".

Foto: pixabay.com

Banda je koristila žene u tangama u pljačkama, Ilustracija

Na meti "tanga bande" uglavnom su bili turisti na plažama i u barovima, a zanimali si ih njihovi novčanici, zlato, kreditne kartice. Svoje žrtve namamili bi uz pomoć dve devojke u provokativnim tangama i odžeparili ih tako da ne primete, prenosi "RTS".

Na njihovu nesreću, za žrtve su odabrali i dvojicu mladih Italijana, za koje se ispostavilo da su policajci, na kratkom odmoru na Mikonosu, koji su odmah prepoznali njihov šablon.

Istovremeno je i jedan američki turista, kome je ukraden skupoceni telefon, uspeo uz pomoć GPS-a da ga locira na plaži gde su se nalazili lopovi, pa je lokalna policija alarmirana, a pripadnici bande, dve žene i dvojica muškaraca, ubrzo su završili iza rešetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading