PAS SKOČIO NA BEBU I POLOMIO JOJ KOSTI: Porodica ŠOKIRALA SVET izjavom koju su dali!

Autor: Republika

Svet

29.08.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tromesečni dečak Teo Bonik iz engleskog grada Dovera primljen je hitno u glavnu bolnicu u gradu zbog višestrukih preloma kostiju.

Foto: youtube.com/Portal Krug

Beba završila u bolnici, ilustracija

Beba je bila žrtva isuviše uzbuđenog porodičnog psa koji se u igri nekontrolisano zaleteo sa kreveta na dečaka koji je ležao na sofi i svom snagom pao je na njegovu ruku.

Dečak je vrištao od bolova kada je njegova baka Šeril, inače vlasnica psa, dotrčala iz druge sobe i odmah ga je odvela u bolnicu.

Porodica jeste bila skrhana zbog neverovatnog incidenta, ali je sve oprostila psu, kao i baki što nije bila na licu mesta kad se pas igrao sa bebom. Štaviše, iako je pas polomio kosti dečaku, porodica je istakla kako se ne ljuti na njega.

Sva sreća da je tu bila i moja ćerka, kao i zet, koji su ga brzo odveli sa mnom u bolnicu. Neke stvari ne možete predvideti - rekla je baka u bolnici.

Doktori su bili neprijatno iznenađeni videvši u kakvom je stanju ruka dečaka i koliko je kostiju polomljeno. Ipak, njegovo stanje nije bilo opasno po život.

- Nikog ne krivimo. Izgleda da je naš sin rođen sa slabim kostima - rekla je njegova majka, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zora

13.09.2021 19:26

Ovi nisu normalni. Vazniji im pas od djeteta. Babetinu i nazovi roditelje strpati na psihijatriju, a psa uspavati.