JEZIV ZLOČIN! Majka drogirala sina (7), vezala ga lancima i njegovo telo bacila u reku: Policija se šokirala kad je pronašla DNEVNIK DEČAKA!

Autor: Republika

Svet

27.08.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka iz Brazila, Jasmin Vaz dos Santos Rodrigez (26), navodno je drogirala svog sedmogodišnjeg sina Migela, vezala ga lancima i bacila njegovo telo u reku.

Foto: pixabay.com

Majka zlostavljala sina pa ga ubila, ilustracija

Brazilska policija veruje da je majka navela svog sina da napiše "Ja sam idiot" i "Ne zaslužujem mamu koju imam" pre nego što ga je drogirala i bacila njegovo telo u reku.

Izvod iz dnevnika Migela dos Santos Rodrigeza, koji je pronađen u kući majke, glasio je: "Loš sam. Okrutan sam. Zao sam. Ne znam nikoga da cenim. Ja sam užasan sin. "

Policija veruje da je majka primorala svog sina da iznova i iznova piše ove omalovažavajuće fraze, prenosi San.

Rodrigez je na kraju uhapšena u Imbeu, u Brazilu 30. jula nakon što je priznala da je ubila Migela.

Žena je, navodno, čekala dva dana da prijavi nestanak svog sina, a kada je konačno otišla u policijsku stanicu, ispričala je kako je nakljukala Migela antidepresivima, a zatim stavila njegovo telo u kesu i bacila ga u reku Tramandai.

Nakon njenog priznanja, vlasti su pretresle porodični dom i pronašle lanac koji je majka koristila za vezivanje Migela.

 

 

Njena partnerka, Bruna Natieli Porto da Rosa (23), takođe je osumnjičena za zločin i nalazi se iza rešetaka. Zapretila je dečaku na video snimku koji je videla policija.

- Ako tvoja majka dođe i ti se upiškiš, izudaraću te štapom. Uzeću tvoju mokraću, utrljaću ti je u lice i uživaću u tome - rekla je ona, u video snimku.

Šef policije Antonio Karlos Rac rekao je da je dečak bio žrtva "intenzivnog" zanemarivanja i mučenja.

- Ono što je već jasno i što ćemo potvrditi tokom istrage je da je dete živelo pod intenzivnom fizičkom i psihičkom torturom. Bio je neuhranjen. Iako je bio upisan u školu, nije imao prijatelje i nije nikuda išao. Majka ga je držala zaključanog u sobi u kući, kažnjenog i vezanog u ormaru - rekao je Rac.

Migelovo telo još uvek nije pronađeno, a iz vode izvučen je samo par cipela.

Osumnjičena se tereti za teško ubistvo.

Iz Migelove škole saopštili su da nije pokazivao znake zlostavljanja, dok je čovek za koga se verovalo da mu je otac, 28-godišnji Jao Pedro Evert, rekao da nema pojma da je njegov sin bio mučen.

- Jasminina majka je u petak videla reportažu na televiziji i nazvala moju majku, zato što je mislila da je priča apsurdna - kaže otac.

On dodaje da je njegova majka bila ubeđena da se Jasmin dobro brine o njemu. Pedro sumnja da se odnos prema sinu promenio kada je počela da se zabavlja sa Brunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading