TALIBANI SE OGLASILI POVODOM EKSPLOZIJE U KABULU: Na vreme smo UPOZORILI Amerikance na opasnost od napada!

Autor:

Svet

26.08.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bombaš samoubica se razneo na ulazu u aerodrom avganistanske prestonice, gde se trenutno nalazi na hiljade ljudi, usmrtivši najmanje 13 osoba i ranivši na desetine.

Republika

Foto: printscreen

Ranjeni u bombaškom napadu na aerodromu

Talibani su se oglasili o napadu. Njihov portparol Zabiulah Mudžahid rekao je da su Amerikance na vreme upozorili na mogućnost napada.

- Talibani su posvećeni saradnji s međunarodnom zajednicom i nećemo dozvoliti da Avganistan postane baza za terorističke napade. Talibani su na vreme upozorili američke jedinice na opasnost od napada i terorističkih grupa poput ISIS-a - rekao je, prenosi Jutarnji.

Podsetimo, zastrašujuća eksplozija dogodila se na ulazu u aerodrom u avganistanskoj prestonici, Kabulu, kada se bombaš samoubica razneo u masi ljudi, a prema poslednjim informacijama, ubijeno je najmanje 13 ljudi, dok je na desetine povređeno, uključujući i decu i trojicu američkih vojnika.    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading