RASTRGLI JE LEOPARDI DOK JE SNIMALA EROTSKI KALENDAR! Stravičan incident u Nemačkoj: Manekenka se BORI ZA ŽIVOT! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

26.08.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesika Lajdolf (36) je zadobila teške povrede glave i brojne posekotine, pa je prevezena u bolnicu, a nikome nije najjasnije kako se napad u azilu za životinje iz cirkusa dogodio i ko je odobrio snimanje u tom centru.

Republika

Foto: Pixabay, Bild.de

Džesiku su napala dva leoparda i nanela joj teške povrede

Nemica Džesika Lajdolf (36), poznati erotski fotomodel s umetničkim imenom Lejdi baterflaj, bori se za život nakon što su je tokom snimanja za specijalni kalendar napala dva leoparda i malte ne je skroz rastrgla. 

To se dogodilo na istoku Nemačke, u okrugu Burgenland, gde se nalazi dom za životinje koje su nekad bile u cirkusima, a gde je Džesika želela da snimi novo izdanje svog kalendara. Ona je, naime, stvastveni ljubitelj životinja, ali nije mogla ni da sanja da će je pitomi leopardi sa imenima Troj i Paris napasti. Zadobila je teže povrede glave, kao i niz ogrebotina i posekotina po čitavom telu.

 

Nemačka policija je potvrdila da je manekenka prebačena u bolnicu, ali je istovremeno umirila javnost opovrgavajući prvobitnu informaciju da je jedan leopard nakon incidenta pobegao.

- Obe životinje su u svom skloništu - navedeno je u saopštenju.

 

Nemački tabloid Bild je prvi imenovao žrtvu kao Džesiku Lajdolf. Nije jasno šta se kobnog dana snimalo i ko je organizovao snimanje, ali Bild je o njoj svojevremeno izveštavao da se bavi snimanjem erotskih kalendara u društvu životinja. Prema njenoj web stranici, ona poseduje konja, mačke, golubove i papagaje.

 

Vlasnica lokacije na kojoj se napad dogodio odbila je da komentariše nemili događaj, ali prema informacijama na nenoj internet stranici, životinje iz doma su se pojavljivale u brojnim filmovima, TV emisijama i reklamama - od "Igre prestola" do reklama za BMW. Troj i Paris su se pojavili i u reklami za plazma televizore.

Pritom, lokalni veterinari su baš ovog meseca proverili kakvi su životni uslovi životinja i njihovo ponašanje u domu, a kako stvari stoje, očigledno je sve bilo u redu. 

Aktivistička grupa za prava životinja Peta je na napad reagovala apelom da se velike mačke čuvaju jedino u službenim centrima za zbrinjavanje, gde ih niko ne može koristiti u komercijalne svrhe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading