DEČAK ISMEVAO SIROMAŠNE DRUGARE IZ RAZREDA, A REAKCIJA NJEGOVE MAJKE ZAPALILA JE DRUŠTVENE MREŽE: Ovaj potez iznenadio je sve!

Autor: Republika

Svet

25.08.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britani Forni iz Džordžije (SAD) saznala je da je njen 13-godišnji sin ismevao svoje drugare iz razreda koji nisu bili materijalno situirani i vređao ih zbog odeće koju nose.

Foto: Facebook/Cierra Brittany Forney

Dečak besan što je morao da kupuje gde i njegovi vršnjaci

Majci “bezobraznog” dečaka zasmetala je reakcija svog sina kog nije tako vaspitala, pa ga je za kaznu naterala da kupuje odeću u istoj radnji gde kupuju i njegovi vršnjaci sa kojima se šegačio, prenosi Today.

- Neću to da tolerišem. Danas je uzeo 20 dolara kako bi kupio odeću koju će nositi cele nedelje u školu. Nije bio srećan i počeo je da plače - napisala je majka na Fejsbuku.

Foto: Facebook/Cierra Brittany Forney

Majka dečaka kaznila zbog njegovog lošeg ponašanja

Forni je objasnila svom sinu da to ne shvati kao kaznu, već kao pouku i da shvati da nije lepo da ih ismeva na taj način i da se lepa odeća može naći bilo gde, prenosi Objekat.

Mnogi koji su videli njenu priču na Fejsbuku pohvalili su je zbog poteza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading