ZVEZDA TIK TOKA SE SURVALA U SMRT SA 50 METARA VISINE! Ovo je trenutak kad je htela da snimi video na krovu PA PROPALA KROZ KONSTRUKCIJU! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

23.08.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kubra Dogan (23) stradala je nakon što se sa rođakom zabavljala na krovu zgrade u Istanbulu, snimajući video za TikTok, a zatim propala sa visine od čak metara.

Foto: youtube.com/printscreen

Kubra Dogan trenutak pre nego je skončala  

Zastrašujući snimak na kom se vidi kako poznata zvezda TikToka iz Turske, Kubra Dogan, stara samo 23 godine, pada u smrt sa krova sa visine od čak 50 metara, proširio se čitavim svetom. 

Nesrećna devojka je, naime, bila u poseti svojoj rođaki u Istanbulu i obe su se popele na krov zgrade kako bi snimile Doganovu dok pleše tokom zalaska sunca, ali se njihova zabava veoma brzo pretvorila u tragediju. 

Na video zapisu se vidi kako ona seda na ivicu krova, dok njega rođaka snima sebe i okruženje, a u trenutku kada je kameru okrenula ka Kubri dogodilo se da je nesrećna devojka baš tada propadala kroz konstrukciju. 

U jednom momentu se čuje i snažan prasak, nakon čega se snimak prekida. Pretpostavlja se da je tad rođaka stradale Doganove shvatila šta se dogodilo, pa je otrčala da u pomoć pozove roditelje. 

- Tragično, Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt - navode mediji.  

Prema navodima turskog dnevnog lista Sabah, porodica poginule devojke tužila je građevinsku firmu koja je radila na zgradi odakle je pala Doganova, budući da su rupe na krovu prekrivene tankim plastičnim poklopcima. Kroz jedan od njih je propala Kubra.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading