ELIZABETIN VOJNIK IGRAČKAMA ZA ODRASLE SILOVAO NOVE PRIPADNIKE! Skandal nad skandalima trese britansku kraljevsku porodicu!

Autor: Republika

Svet

23.08.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski mediji tvrde da je pripadnik elitne jedinice Koldstrim brutalno zlostavljao najmanje dvojicu mladića koristeći seksualne igračke, pri čemu je tvrdio da je to svojevrsni obred inicijacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II u novom skandalu zbog pripadnika elitne straže

Zastrašujući novi skandal potresao je britansku kraljevsku porodicu kada je otkriveno da se pripadnik elitne Kraljevske straže, odgovorne za bezbednost kraljice Elizabete II, brutalno seksualno iživljavao nad novim mladim članovima jedinice poznate po imenu Coldstream (Koldstrim). 

Reč je, inače, o najstarijem stroju britanske vojske, čija je baza u Victoriji, a kom ne može da pristupi bilo koji kandidat. To je iskoristio i bludni vojnik, koji je za novoprispele mladiće osmislio svojevrsni, gnusni obred inicijacije, a koji je uključivao silovanje seksualnim igračkama.

Britanski mediji prenose da su najmanje dvojica momaka bili žrtve iživljavanja, kao i da su se maltretiranja sprovodila nedaleko od mesta gde je boravila kraljica - zamka Vindzor. 

- Stražar je odmah suspendovan i pokrenuta je istraga - piše britanski San i podseća da je taj incident razotkriven samo nekoliko meseci nakon što jedan pilot RAF seksualno napadnut minobacačkom cevi u još jednoj nakaradnoj inicijacijskoj ceremoniji.

Niko od kraljičinih saradnika još se nije oglašavao po pitanju otkrića medija.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Objektivno

24.08.2021 04:51

To je prevaziđena institucija, bez ikakvog značaja u stvarnosti. Desetak ljudi se prave važni, jašući na leđima poreskih obveznika.