BIZARNO: Dečko odbio devojku za "trojku" pa mu ODGRIZLA TESTISE!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

08.12.2017

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nunzia (43) je odgrizla testis svom bivšem dečku nakon što je on odbio da ima seks sa njom i još jednim muškarcem. Čitav događaj se desio nakon jedne večeri koju je Nunzia provela u opijanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ludača je zaslužila mnogo veću kaznu

Ona je nakon svoje smene u restoranu u Edinburgu sa kolegama otišla u noćni klub. Tamo su pili, a onda su odlučili da odu do njenog bivšeg dečka Marsela (44) i da tamo nastave svoju zabavu.

Nunzia je onda otišla u sobu sa njegovim prijateljem Masimom. Njen bivši dečko je na sudu rekao da je Nunzia onda gola došla u njegovu sobu i da je tražila da im se priključi u seksu.

- Kad sam odbio, počela je da vrišti na mene pa sam joj bacio njenu odeću i rekao da se gubi iz mog stana. Onda me je zubima zgrabila za testis. Nekoliko sam je puta udario i gurnuo joj prst u oko da bi me pustila, a onda je trznula glavom i iščupala mi testis - ispričao je on.

Kada je policija došla na mesto događaja Nunzia se branila tvrdeći da je postupila u samoobrani, ali je takođe priznala da se ne seća detalja.

- Kad je krenuo prema meni, ugrizla sam ga. Sećam se buke i krvi u ustima - rekla je ona.

Osuđena je na šest meseci zabrane izlaska između deset uveče i šest ujutro, a bivšem dečku mora isplatiti 570 evra odštete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading