MERKELOVOJ ZAZVONIO TELEFON TOKOM SASTANKA S PUTINOM: Kancelarka brže-bolje UTIŠALA ton, ali ruski predsednik nije izbegao šansu da je suptilno BOCNE! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.08.2021

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angela Merkel, kancelarka Nemačke koja će uskoro otići u penziju, juče je bila u oproštajnoj poseti Ruskoj Federaciji, gde se susrela sa predsednikom Vladimirom Putinom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin i Angela Merkel (Foto: Arhiva)

Snimak sastanka dvoje lidera na kojem se vidi kako Merkelovoj zvoni mobilni telefon, usred Putinovog izlaganja, izazvao je brojne reakcije svetske javnosti, prenosi Mondo.

Kancelarka Nemačke se trgla, odmah stavila ruku u džep, izvadila telefon i utišala ton. Putin je bez pauze nastavio da govori, ali mu je, ipak, ova neočekivana situacija izmamila tek blagi osmeh.

Zatim je Angeli Merkel poručio kako će "nastaviti da budu u stalnom telefonskom kontaktu". Merkelova se ponašala kao da se ništa nije dogodilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading