ŠOJGU POKAZAO KAKO SE VOZI NAJOPASNIJE RUSKO OKLOPNO VOZILO! Putinov ministar obučen za najneverovatnije akcije! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

19.08.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako je ruski ministar odbrane provozao najmoćniji ruski tenk T-80BVM, otvorivši tim gestom "Međunarodne vojne igre 2021"

Foto: Tanjug/AP

 

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu pokazao je čitavom svetu da je više nego spreman da bude na čelu ministarstva koje vodi kada je pred sam početak "Međunarodnih vojnih igara 2021" zaseo za volan moćnog tenka T-80BVM i lično ga provozao poligonom predviđenim za odvijanje manevara.

Naime, u pitanju je trasa najspektakularnijeg takmičenja "Tenkovski biatlon". 

Tokom provere trase dužine oko četiri kilometra Šojgu, inače jedan od najbliskijih saradnika predsednika Vladimira Putina i njegov prijatelj, visoko je ocenio spremnost infrastrukture poligona u Alabinu i poželeo vojnicima uspeh u takmičenju.

Podsetimo, takmičenje "Tenkovski biatlon" će se ove godine održati na poligonu Alabino od 22. avgusta do 4. septembra i na njemu će učestvovati timovi iz više od 20 zemalja, prenosi Srbijanas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan Simeunović

19.08.2021 18:49

To je ministar vojni, a da vidimo šta naši umeju, osim da se vozi kaju skupocenim limuzina a od narodnih para.