KRALJICA BRUTALNO UDARILA NA KEJT! Ovo niko nije očekivao: Otkriveno šta misli od vojvotkinji i da je NIJE ŽELELA ZA VILIJAMA!

Autor: Republika

Svet

18.08.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta II je od početka Vilijamove veze sa atraktivnom Kejt kritikovala njen rasipnički način života, kao i egzorična putovanja po hotelima sa pet zvezdica, govoreći da to ne pristaje budućoj kraljici, otkriva britanski list San.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Elizabeta II je kritikovala Kejt od početka njene veze s Vilijamom   

Britanski tabloid San objavio je nove tajne iz života pripadnika kraljevske porodice, po prvi put otkrivši detalje o odnosu kraljice Elizabete II (95) i njene snaje, vojvotkinje od Kembridža i supruge princa Vilijama, Kejt Midlton (39)

Naime, kako tvrdi poznati list, kraljica je nedugo nakon što je njen unuk počeo da se zabavlja sa atraktivnom brinetom, rekla kako joj se nimalo ne dopada Kejtin rasipnički životni stil i stalno isticanje luksuza koji je okružuje. 

- Premeštanje iz jednog u drugi luksuzni hotel sa pet zvezdica, stalna putovanja i sva ta odeća... to ne priliči jednoj mladoj dami, posebno ne onoj koja jednog dana pretenduje da bude kraljica - rekla je navodno Elizabeta II, nimalo oduševljenja izborom svog unuka. 

 Te tvrdnje je još 2010, ali u pomalo zavijenoj formi, iznela kraljičina biografkinja Kejti Nikol, koja je istakla da je Elizabeti II još 2008. zapalo za oko u kolikoj meri Kejt voli putovanja po egzotičnim destinacijama. 

- Ako nisu bili neki topli krajevi, onda je moralo da bude skijanje i to na imanju koje pripada porodici - navodila je Nikolova. 

San podseća da se Britanija trenutno nalazi u fazi recesije i ekonomski je oslabljena, zbog čega joj je svaki vid rasipništva neprihvatljiv.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading