KRV SE PROLILA PO CELOM TELU: Kristina MASAKRIRALA sina tokom BOLESNOG OBREDA, pa zamolila komšije da urade NEOČEKIVANU stvar!

Autor:

Svet

18.08.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Litvina (25) iz ruskog Jekaterinburga rasekla je nožem svog dvogodišnjeg sina Leva, u pokušaju da “istera demone iz njega”.

Republika

Foto: Profimedia

Ruskinja masakrirala sina pokušavajući da "istera demone", ilustracija

Ona se nakon užasnog čina obratila komšijama sa molbom da pozovu lekare da spasu njenog sina i ispričala im je šta je uradila.

Lekari su “prebledeli” kada su došli na lice mesta 12. avgusta i zatekli dete u užasnom stanju, ali su srećom uspeli da mu spasu život.

Odmah je na lice mesta došla i policija, a prilikom hapšenja Kristina im je rekla da je morala da uradi “demonsku operaciju”, kako bi isterala zle sile iz tela svog deteta.

Jedan od stanovnika Jekaterinburga, koji je i pozvao hitnu pomoć, opisao je da je zatekao dete potpuno krvavo i da nikad ništa slično nije video.

Krvi se prolila po celom telu, Svašta sam video u životu, ali ovako nešto nikada. Niko od nas nije spreman da vidi ovakve prizore - naveo je komšija za lokalne medije.

Nakon što su joj saopštili da je život njenog deteta spasen, Kristina je mirno dočekala tu odluku, a obratila se policajcima rečima:

Kako ne razumete, morala sam da isteram njegove demone.

Žena se tereti za pokušaj teškog ubistva i sada je čeka dugogodišnja robija.

"Predviđena kazna za ovaj težak zločin je do 15 godina zatvora. Žena je priznala krivicu tokom ispitivanja, svesna je šta je uradila, ne kaje se, a kategorički ostaje pri tvrdnjama da je htela da istera demone", navodi se u saopštenju Istražnog komiteta Rusije.

Kako prenose mediji, majka koja se po svoj prilici bavila “misticizmom” nedavno se razvela od muža, a takođe je prodavala i modnu odeću na društvenim mrežama.

Prijateljima je poznata kao vedra i vesela osoba, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading