ČOVEK KOJI JE PRVI UKINUO SVE MERE U SVOJOJ ZEMLJI ZARAŽEN KORONOM! Protivio se i maskama, a evo kako je inficiran!

Autor: Republika

Svet

18.08.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teksaški guverner Greg Abot (63), koji je vakcinisan u decembru prošle godine, trenutno nema nijedan simptom bolesti, ali je u izolaciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Guverner Teksasa Greg Abot vakcinisao se još u decembru 2020. 

Čuveni teksaški guverner Greg Abot (63), koji se protiv koronavirusa vakcinisao još u decembru 2020. i tako poslao snažnu poruku svojim sunarodnicima da učine to isto, što mu je i pošlo za rukom, pa je već krajem marta u potpunosti otvorio svoju zemlju i ukinuo sve epidemiolške mere, pa i obavezno nošenje maski, sada se zarazio koronom.

To je u utorak kasno popodne objavila njegova kancelarija, koja je saopštila da se guverner oseća dobro i da nema nijedan simptom bolesti. 

Kako prenose američki mediji, on se protivio ponovnom uvođenju mere za nošenje maski čak i kada su lekari poslali upozorenje da se opasna delta varijanta KOVIDA-19 širi Teksasom. 

- Gospodin Abot se izolovao u guvernerovoj vili u Ostinu i prima monoklonska antitela - rekao je njegov portparol Mark Miner i otkrio da je rezultat testa bio pozitivan samo dan nakon što nije nosio masku dok je govorio u zatvorenom prostoru u blizini Dalasa u prepunoj prostoriji republikanskih pristalica. 

Abot je najmanje 11. guverner koji je pozitivno testiran na virus od početka pandemije.

Inače, bolnice su pod opterećenjem, a sve više školskih okruga prkosi njegovim odredbama da se u učionicama ne nose maske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading